Google Oversetter
DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.
Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.
Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.
Koble til andre kameraer
G -knapp U F nettverksmeny
Koble til andre kameraer for synkronisering av lukker eller klokke.
Synkronisert utløser
Velg [ ON ] for å synkronisere løfte fingeren fra med kameraene på samme nettverk.
Nettverksinnstillinger
Legg til kamera . Dette elementet kan også brukes til å velge blant eksisterende nettverksprofiler.
Opprett profil
Opprett nye nettverksprofiler ( 0 Synkronisert utgivelse ).
- Hvis det allerede finnes mer enn én profil, kan du trykke på J for å velge en profil og koble til det valgte nettverket.
- For å redigere en eksisterende profil, marker den og trykk på 2 .
| Alternativ | Beskrivelse |
|---|---|
| [ Generelt ] |
|
| [ TCP/IP ] | Juster TCP/IP innstillingene. En IP-adresse er nødvendig.
|
Kopier til/fra kort
Kopier opprettede nettverksprofiler til minnekort for å dele dem med andre kameraer.
| Alternativ | Beskrivelse |
|---|---|
| [ Kopier profil fra kort ] | Kopier profiler fra rotkatalogen på minnekortet til kamera profilliste.
|
| [ Kopier profil til kort ] | Kopier profiler fra kamera til minnekortet. Marker en profil og trykk på J for å kopiere den til minnekortet.
|
Avslutt gjeldende forbindelse
Avslutt forbindelsen til det gjeldende nettverket.
Hoved/eksternt
Velg en rolle for hvert kamera fra «master» og «fjernstyrt». Ved å trykke på løfte fingeren fra på kamera utløses lukkerne på alle eksterne kameraer som er på samme nettverk og i samme gruppe.
Gruppeinnstillinger
Kameraer kan grupperes for synkronisert løfte fingeren fra , og eksterne kameraer kan legges til i hver gruppe. Bytte av grupper bytter også de eksterne kamera som hovedkameraet kontrollerer.
- Dette elementet er bare tilgjengelig når [ Hovedkamera ] er valgt for [ Hoved/eksternt ].
Ny
Opprett gruppeinnstillinger.
- Hvis det allerede finnes mer enn én gruppeinnstilling, bruk multivelgeren til å velge en gruppe og trykk på J
- For å redigere en eksisterende gruppeinnstilling, marker den og trykk på 2 .
| Alternativ | Beskrivelse |
|---|---|
| [ Displaynavn ] | Skriv inn visningsnavnet for den eksterne kamera . |
| [ Gruppenavn ] | Skriv inn et gruppenavn for de synkroniserte kameraene. |
| [ Liste over eksterne kameraer ] | Vis statusen til det eksterne kamera ( 0 Vise status for det eksterne kameraet ). |
Kopier til/fra kort
Kopier gruppeinnstillinger til minnekort for å dele dem med andre kameraer.
| Alternativ | Beskrivelse |
|---|---|
| [ Kopier fra kort ] | Legg til gruppeinnstillinger på kamera fra minnekortet. Marker en gruppe og trykk på J for å legge dem til på kamera . |
| [ Kopier til kort ] | Kopier gruppeinnstillinger fra kamera til minnekortet. Marker en gruppe og trykk på 2 for å vise destinasjonslisten. Velg en destinasjon og trykk på J for å kopiere gruppeinnstillingene til minnekortet. |
Gruppenavn
Skriv inn et gruppenavn for de eksterne kameraene. Hvis du matcher gruppenavnet for det eksterne kamera med det som er angitt med [ Gruppeinnstillinger ] > [ Gruppenavn ] for kamera på samme nettverk, kan kamera løfte fingeren fra lukkerne på eksterne kameraer i samme gruppe.
- Dette elementet er bare tilgjengelig når [ Eksternt kamera ] er valgt for [ Hoved/eksternt ].
Synkroniser dato og klokkeslett
Still klokkene på de eksterne kameraene til datoen og klokkeslettet som rapporteres av kamera ( 0 Synkronisere kameraklokker ).
Overskriv inform. om opphavsrett
Hvis du velger dette alternativet, overskrives opphavsrettsinformasjonen på eventuelle eksterne kameraer som for øyeblikket er koblet til, med opphavsrettsinformasjonen som er lagret på kamera .
