Google Oversetter
DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.
Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.
Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.
Slette bilder
Følg trinnene nedenfor for å
Bruke sletteknappen
Trykk på O -knappen for å slette det gjeldende bildet.
-
Velg ønsket bilde med multivelgeren og trykk på O knappen.
- En bekreftelsesdialogboks vil vises.
- For å avslutte uten å slette bildet, trykk K
-
Trykk på O igjen.
Bildet vil bli slettet.
Slette flere bilder
Bruk [ Slett ] i avspillingsmenyen for å slette flere bilder samtidig. Merk at det kan ta litt tid å slette, avhengig av antall bilder.
| Alternativ | Beskrivelse | |
|---|---|---|
| Q | [ Valgte bilder ] | Slett valgte bilder. |
| d | [ Kandidater for sletting ] | Slett bilder med aldersgrense d (kandidat for sletting). |
| i | [ Bilder tatt på valgte datoer ] | Slett alle bilder tatt på valgte datoer. |
| R | [ Alle bilder ] | Slett alle bildene i mappen som er valgt for [ Avspillingsmappe ] i avspillingsmenyen. |
Slette valgte bilder
-
Velg bilder.
-
Marker bilder og trykk på W ( Q )-knappen for å velge; valgte bilder er merket med en hake (
). For å fjerne avmerkingen (
) og opphever merkingen av gjeldende bilde, trykker du på W ( Q )-knappen igjen.
- Gjenta til alle ønskede bilder er valgt.
- For å se det markerte bildet i fullskjermmodus, trykk og hold inne X knappen.
-
-
Slett bildene.
- Trykk på J ; en bekreftelsesdialogboks vil vises.
- Marker [ Ja ] og trykk på J for å slette de valgte bildene.
Kandidater for sletting
-
Velg bilder.
- kamera vil liste opp alle bilder som er vurdert til d (kandidat for sletting). Bilder du ikke ønsker å slette for øyeblikket, kan oppheves ved å markere dem med multivelgeren og trykke på W ( Q ).
- For å se det markerte bildet i fullskjermmodus, trykk og hold inne X knappen.
-
Slett bildene.
- Trykk på J ; en bekreftelsesdialogboks vil vises.
- Marker [ Ja ] og trykk på J for å slette de valgte bildene.
Bilder tatt på utvalgte datoer
-
Velg datoer.
- Marker datoer med multivelgeren og trykk på 2 for å velge; valgte datoer er merket med M ikoner. Valgte datoer kan oppheves ved å trykke på 2 igjen.
- Gjenta til du har valgt alle ønskede datoer.
-
Slett bildene.
- Trykk på J ; en bekreftelsesdialogboks vil vises.
- Marker [ Ja ] og trykk på J for å slette alle bildene som er tatt på de valgte datoene.
