Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Fotoavspillingsmenyen i

Hvis du trykker på i knappen mens et bilde er valgt for avspilling i fullskjerm, miniatyrbilde eller avspillingszoom, vises i i menyen for bildeavspilling. Marker elementer og trykk på J eller 2 for å velge.

  • Trykk på i -knappen igjen for å gå tilbake til avspilling.

Alternativ Beskrivelse
[ Rask beskjæring ] 1 Lagre en kopi av det gjeldende bildet, beskåret til området som er synlig på skjermen. Dette alternativet er ikke tilgjengelig når RGB-histogrammer vises ( 0 Fotoinformasjon (RGB-histogram) ).
[ Administrer serie ]

Hvis [ ON ] er valgt for [ Serieavspilling ] > [ Vis serie som enkeltminiatyrbilder ] i avspillingsmenyen, kan du bruke dette alternativet til å slette, beskytte eller merke for opplasting av gjeldende bilde og alle andre bilder i samme serie.

  • Merk at bildene kun kan merkes for opplasting til Nikon Imaging Cloud, en datamaskin eller en FTP server.
[ Rangering ] Vurder det aktuelle bildet ( 0 vurderinger av bilder ).
[ Merk for opplasting til Cloud ] Velg det aktuelle bildet for opplasting ( 0 Velge bilder for opplasting ).
  • Alternativet som vises varierer med destinasjonen som er valgt for opplasting.
[ Merk for opplast. til smartenhet ]
[ Merk for opplasting til PC ]
[ Merk for opplasting (FTP) ]
[ Merk for prioritert opplasting til PC ] Velg gjeldende bilde for prioritert opplasting ( 0 Velge bilder for opplasting ). Bilder merket for prioritert opplasting lastes opp før andre bilder merket for opplasting.
  • Disse alternativene vises bare hvis kamera er koblet til en datamaskin eller FTP server.
[ Merk for prioritert opplasting (FTP) ]
[ Merk alle for opplasting til Cloud ]

Merk av for opplasting av alle bilder som oppfyller gjeldende filterkriterier ( 0 Filtrert avspilling ).

  • Disse alternativene vises bare hvis kamera er koblet til Nikon Imaging Cloud, en datamaskin eller en FTP server.
  • [ Merk alle for opplasting til Cloud ]: videoer kan ikke velges for opplasting.
  • [ Merk alle for opplasting til PC ] og [ Merk alle for opplasting (FTP) ]: videoer over 4 GB kan ikke velges for opplasting.
[ Merk alle for opplasting til PC ]
[ Merk alle for opplasting (FTP) ]
[ Filtrert avspilling ] Vis bare bilder som samsvarer med valgte kriterier ( 0 Filtrert avspilling ).
[ Kriterier for filtrert avspilling ] Velg filterkriterier.
[ Registrer talebeskjed ] Legg til et talememo til det gjeldende bildet ( 0 Opptak/avspilling av talememoer ).
[ Spill av talebeskjed ] Spill av talememoet for det aktuelle bildet ( 0 Opptak/avspilling av talememoer ).
[ Retusjering ] Lag en retusjert kopi av det aktuelle bildet ( 0 Retusjering av fotografier ).
[ Velg mappe ] Velg en mappe for avspilling. Marker en mappe og trykk på J for å se bildene den inneholder.
[ Beskytt ] Legge til beskyttelse til eller fjerne beskyttelse fra gjeldende bilde ( 0 Beskytte bilder mot sletting ).
[ Fjern beskyttelse for alle ] 2 Fjern beskyttelsen fra alle bildene i mappen som er valgt for [ Avspillingsmappe ] i avspillingsmenyen.
[ IPTC ] Legg inn en valgt IPTC -forhåndsinnstilling i gjeldende bilde ( 0 IPTC ).
[ Direkte sammenligning ] 3 Sammenlign retusjerte kopier med originalene.
[ Lysbildefremvisning ] Vis en lysbildefremvisning; gjeldende bilde og alle påfølgende bilder vises ett om gangen i den rekkefølgen de ble tatt opp ( 0 Vise lysbildefremvisninger ).

Kun tilgjengelig under avspillingszoom.

Ikke tilgjengelig under avspillingszoom.

Bare tilgjengelig når en retusjert kopi (indikert med et p ikon) eller kildebildet for en retusjert kopi er valgt.

[ Direkte sammenligning ]

Velg [ Direkte sammenligning ] for å sammenligne retusjerte kopier med uretusjerte originaler.

  1. Alternativer som brukes til å lage en kopi
  2. Kildebilde
  1. Retusjert kopi
  • Kildebildet vises til venstre, den retusjerte kopien til høyre.
  • Alternativet som ble brukt til å opprette kopien, vises øverst på skjermen.
  • Trykk på 4 eller 2 for å veksle mellom kildebildet og den retusjerte kopien.
  • Hvis kopien er et overlegg laget av flere kildebilder, trykk på 1 eller 3 for å vise de andre bildene.
  • Hvis kilden har blitt kopiert flere ganger, trykk 1 eller 3 for å se de andre kopiene.
  • For å se det markerte bildet i fullskjermmodus, trykk og hold inne X knappen.
  • Trykk på J for å gå tilbake til avspilling med det markerte bildet vist i fullskjerm.
  • For å avslutte avspillingen, trykk på K knappen.
  • Kildebildet vil ikke vises hvis kopien ble opprettet fra et beskyttet fotografi.
  • Kildebildet vil ikke vises hvis kopien ble opprettet fra et fotografi som siden har blitt slettet.