Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Laste opp bilder til en FTP server

Bilder tatt med kamera kan velges for opplasting til en FTP server under avspilling. De kan også lastes opp automatisk etter hvert som de tas.

  • Før du laster opp bilder, kobler du kamera til destinasjonen via trådløst LAN ( 0 FTP servere: Koble til via trådløst LAN ). Etter at du har opprettet en profil, må du bekrefte at profilnavnet er oppført i grønt i [ Koble til FTP-server ]-skjermen.

Forsiktig: Wi-Fi -tilgangspunktmodus

Velg en vertsprofil og aktiver kamera Wi-Fi før du kobler til.

Velge bilder for opplasting

  1. Trykk på K -knappen på kamera og velg avspilling i fullskjerm eller miniatyrbilde.

  2. Velg et bilde og trykk på i knappen.

  3. Marker [ Merk for opplasting (FTP) ] eller [ Merk for prioritert opplasting (FTP) ] og trykk på J

    • Hvis du velger [ Merk for opplasting (FTP) ], vises et hvitt «opplastingsikon», og bildene lastes opp i den angitte rekkefølgen. Bilder med denne merkingen legges til på slutten av opplastingskøen og laster ikke opp før alle andre bilder er lastet opp.
    • Hvis du velger [ Merk for prioritert opplasting (FTP) ], vises et hvitt ikon for «prioritert opplasting», og bilder som er valgt for prioritert opplasting, vil lastes opp umiddelbart, selv om bilder som er merket for opplasting allerede er i opplastingskøen.
    • Opplastingen starter når en tilkobling er opprettet.
    • Gjenta trinn 2–3 for å laste opp flere bilder.

Fjerne opplastingsmerking

  • Gjenta trinn 2–3 for å fjerne opplastingsmerkingen fra de valgte bildene.
  • For å fjerne opplastingsmarkeringen fra alle bilder, velg [ Koble til FTP-server ] i nettverksmenyen og velg [ Alternativer ] > [ Fjerne merking for alle? ].

Filtrering av bilder for opplasting

Elementet [ Filtrert avspilling ] i avspillings- i menyen kan brukes til å bare vise bilder som oppfyller de valgte kriteriene ( 0 Filtrert avspilling ). Bildene kan deretter velges for opplasting ved å markere [ Merk alle for opplasting (FTP) ] i i menyen og trykke på J

Laste opp bilder etter hvert som de tas

For å laste opp nye bilder etter hvert som de tas, velg [ Koble til FTP-server ] i nettverksmenyen og velg [ ON ] for [ Alternativer ] > [ Last opp automatisk ].

  • Opplastingen starter først etter at bildet er lagret på minnekortet. Sørg for at det er satt inn et minnekort i kamera .
  • Videoer lastes ikke opp automatisk. De må i stedet lastes opp manuelt fra avspillingsskjermen.

Opplastingsikonet

Opplastingsstatusen angis av opplastingsikonet.

s (hvit): Prioritert opplasting
Dette ikonet vises på bilder valgt med [ Merk for prioritert opplasting (FTP) ]. Bilder merket med dette ikonet lastes opp før bilder merket med W («opplasting»).
W (hvit): Opplasting
Dette ikonet vises på bilder med følgende opplastingsstatus. Bildene sendes i den rekkefølgen de ble tatt eller valgt for opplasting.
  • Merket for automatisk opplasting,
  • Valgt med [ Merk for opplasting (FTP) ], eller
  • Filtrert med et alternativ for «velg alle for opplasting».
X (grønn): Laster opp
Opplasting pågår.
Y (blå): Opplastet
Opplasting fullført.

Statusvisning for opplasting [ Koble til FTP-server ]

Skjermen [ Koble til FTP-server ] viser følgende:

  1. Status :

    Statusen for tilkoblingen til verten. Profilnavnet vises i grønt når en tilkobling er opprettet.

    Mens filer overføres, viser statusdisplayet «Lasteres nå» etterfulgt av navnet på filen som sendes. Feil og feilkoder vises også her ( 0 Feilkoder vises ved tilkobling til en FTP via trådløst LAN ).

  2. Signalstyrke : Styrken til det trådløse signalet.
  3. Bånd : Når du kobler til trådløst i Wi-Fi -stasjonsmodus, vises radiofrekvensbåndet til det tilkoblede SSID nettverket. I Wi-Fi -tilgangspunktmodus vises radiofrekvensbåndet som kamera sender ut.
  4. Bilder/gjenværende tid : Antall gjenværende bilder og tiden det tar å sende dem. Gjenværende tid er kun et estimat.

Tap av signal

Trådløs overføring kan bli avbrutt hvis signalet går tapt. Opplasting av bilder med opplastingsmarkering kan gjenopptas ved å slå kamera av og på igjen når signalet er gjenopprettet.

Forsiktig: Under opplasting

Ikke fjern eller sett inn minnekortet under opplasting.

Talememoer

Talememoer vil bli inkludert når de tilhørende bildene overføres. De kan imidlertid ikke lastes opp separat.

Slå av kameraet

kamera lagrer overføringsmarkeringer når det slås av og gjenopptar opplastingen neste gang det slås på.

Forsiktig: Opplasting av beskyttede bilder via FTP

Kopiene på FTP serveren vil ikke være beskyttet selv om originalene er det. Merkinger kan legges til ved hjelp av vurderinger ( 0 Vurderingsbilder ).