Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Koble til PC

G -knapp U F nettverksmeny

Koble til datamaskiner via trådløst LAN.

Nettverksinnstillinger

Legg til kamera . Dette elementet kan også brukes til å velge blant eksisterende nettverksprofiler.

Opprett profil

Opprett nye nettverksprofiler ( 0 Direkte trådløs tilkobling til en datamaskin ( Wi-Fi -tilgangspunktmodus) , Koble til et eksisterende nettverk via et trådløst LAN ( Wi-Fi -stasjonsmodus) ).

  • Hvis det allerede finnes mer enn én profil, kan du trykke på J for å velge en profil og koble til det valgte nettverket.
  • For å redigere en eksisterende profil, marker den og trykk på 2 .
Alternativ Beskrivelse
[ Generelt ]
  • [ Profilnavn ]: Gi profilen nytt navn.
  • [ Passordbeskyttelse ]: Velg [ På ] for å kreve at et passord angis før profilen kan endres. For å endre passordet, marker [ På ] og trykk på 2 .
[ Trådløs ]

Vis tilkoblingsinnstillinger for tilkobling til trådløse nettverk.

  • Wi-Fi -stasjonsmodus : Juster innstillinger for tilkobling til et nettverk via en ruter.

    • [ SSID ]: Skriv inn nettverkets SSID .
    • [ Kanal ]: Valgt automatisk.
    • [ Verifisering/kryptering ]: Velg krypteringstypen som brukes på det trådløse nettverket.
    • [ Passord ]: Skriv inn nettverkspassordet.
  • Wi-Fi -tilgangspunktmodus : Juster innstillingene for direkte trådløs tilkobling til kamera .

    • [ SSID ]: Velg kamera SSID .
    • [ Kanal ]: Velg [ Auto ] eller [ Manuell ].
    • [ Verifisering/kryptering ]: Velg krypteringstypen som brukes på det trådløse nettverket.
    • [ Passord ]: Velg kamera .
[ TCP/IP ]

Juster TCP/IP -innstillingene for nettverksprofilene i Wi-Fi stasjonsmodus. En IP-adresse er nødvendig.

  • Hvis [ ON ] er valgt for [ Få automatisk ], vil IP-adressen og subnettmasken bli hentet via en DHCP server eller automatisk IP-adressering.
  • Velg [ OFF ] for å angi IP-adressen ([ Adresse ]) og subnettmasken ([ Maske ]) manuelt.

Kopier til/fra kort

Kopier opprettede nettverksprofiler til minnekort for å dele dem med andre kameraer.

Alternativ Beskrivelse
[ Kopier profil fra kort ]

Kopier profiler fra rotkatalogen på minnekortet til kamera profilliste.

  • Åpne nettverksprofiler kan ikke kopieres.
[ Kopier profil til kort ]

Kopier profiler fra kamera til minnekortet. Marker en profil og trykk på J for å kopiere den til minnekortet.

  • Passordbeskyttede profiler kan ikke kopieres.

Avslutt gjeldende forbindelse

Avslutt forbindelsen til det gjeldende nettverket.

Tilkoblingstype

Velg en driftsmodus som skal brukes når kamera er koblet til et nettverk.

Alternativ Beskrivelse
[ Bildeoverføring ] Last opp bilder til en datamaskin etter hvert som de tas, eller last opp eksisterende bilder fra kamera minnekort.
[ Kamerakontroll ] Bruk NX Tether -programvaren til å styre kamera og ta bilder eksternt fra en datamaskin.

Alternativer

Juster opplastingsinnstillingene.

Last opp automatisk

Velg [ ON ] for å markere nye bilder for opplasting etter hvert som de tas.

  • Opplastingen starter først etter at bildet er lagret på minnekortet. Sørg for at det er satt inn et minnekort i kamera .
  • Videoer lastes ikke opp automatisk. De må i stedet lastes opp fra avspillingsskjermen ( 0 Velge bilder for opplasting ).

Slett etter opplasting

Velg [ ON ] for å slette bilder fra kamera minnekort automatisk når opplastingen er fullført.

  • Filer som er merket for overføring før du valgte [ ON ] slettes ikke.
  • Sletting kan bli suspendert under enkelte kamera .

Last opp RAW + JPEG som

Når du laster opp RAW + JPEG -bilder, velg om du vil laste opp både NEF ( RAW )- og JPEG filene, eller bare NEF ( RAW )- eller JPEG kopien.

Last opp RAW + HEIF som

Når du laster opp RAW + HEIF -bilder, velg om du vil laste opp både NEF ( RAW )- og HEIF filene, eller bare NEF ( RAW )- eller HEIF kopien.

Last opp RAW-film som

Når du laster opp videoer tatt opp med [ N-RAW 12-bits (NEV) ] valgt for [ Filmfiltype ] i videoopptaksmenyen, velger du om du vil laste opp både RAW og MP4 filene eller bare MP4 kopien.

Last opp mappe

Merk alle bilder i en valgt mappe for opplasting. Merkingen vil bli brukt på alle bilder, uavhengig av om de har blitt lastet opp tidligere.

  • Videoer vil ikke bli merket for opplasting. De må i stedet lastes opp fra avspillingsskjermen.

Fjerne merking for alle?

Fjern opplastingsmarkeringen fra alle bilder. Opplasting av bilder med et «opplastings»-ikon vil bli avsluttet umiddelbart.