Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Anslut till andra kameror

G -knappen U F nätverksmeny

Anslut till andra kameror för slutartid eller klocksynkronisering.

Synkroniserade slutare

Välj [ ON ] för att synkronisera utlösning med kamerornas utlösningslägen i samma nätverk.

Nätverksinställningar

Lägg till kamera nätverksprofiler. Det här alternativet kan också användas för att välja bland befintliga nätverksprofiler.

Skapa profil

Skapa nya nätverksprofiler ( 0 Synkroniserad utgåva ).

  • Om det redan finns mer än en profil kan du trycka på J för att välja en profil och ansluta till det valda nätverket.
  • För att redigera en befintlig profil, markera den och tryck på 2 .
Alternativ Beskrivning
[ Allmänt ]
  • [ Profilnamn ]: Byt namn på profilen.
  • [ Lösenordsskydd ]: Välj [ På ] för att kräva att ett lösenord anges innan profilen kan ändras. För att ändra lösenordet, markera [ På ] och tryck på 2 .
[ TCP/IP ]

Justera TCP/IP inställningarna. En IP-adress krävs.

  • Om [ ON ] är valt för [ Erhåll automatiskt ] kommer IP-adressen och subnätmasken att hämtas via en DHCP server eller automatisk IP-adressering.
  • Välj [ OFF ] för att ange IP-adressen ([ Adress ]) och subnätmasken ([ Mask ]) manuellt.

Kopiera till/från kort

Kopiera skapade nätverksprofiler till minneskort för att dela dem med andra kameror.

Alternativ Beskrivning
[ Kopiera profil från kort ]

Kopiera profiler från minneskortets rotkatalog till kamera profillista.

  • Öppna nätverksprofiler kan inte kopieras.
[ Kopiera profil till kort ]

Kopiera profiler från kamera till minneskortet. Markera en profil och tryck på J för att kopiera den till minneskortet.

  • Lösenordsskyddade profiler kan inte kopieras.

Avsluta aktuell anslutning

Avsluta anslutningen till det aktuella nätverket.

Huvud-/fjärrkamera

Välj en roll för varje kamera från "master" och "fjärrstyrd". Genom att trycka på utlösning på kamera utlöses slutarna på alla fjärrkameror som båda finns i samma nätverk och i samma grupp.

Gruppinställningar

Kameror kan grupperas för synkroniserad utlösning och fjärrkameror kan läggas till i varje grupp. Att byta grupp växlar även de kamera som huvudkameran styr.

  • Det här alternativet är endast tillgängligt när [ Huvudkamera ] är valt för [ Huvud-/fjärrkamera ].

Ny

Skapa gruppinställningar.

  • Om det redan finns mer än en gruppinställning, använd multiväljaren för att välja en grupp och tryck på J
  • För att redigera en befintlig gruppinställning, markera den och tryck på 2 .
Alternativ Beskrivning
[ Visningsnamn ] Ange visningsnamnet för den fjärrstyrda kamera .
[ Gruppnamn ] Ange ett gruppnamn för de synkroniserade kamerorna.
[ Lista över fjärrkameror ] Visa status för kamera ( 0 Visa status för fjärrkameran ).

Kopiera till/från kort

Kopiera gruppinställningar till minneskort för att dela dem med andra kameror.

Alternativ Beskrivning
[ Kopiera från kort ] Lägg till gruppinställningar till kamera från minneskortet. Markera en grupp och tryck på J för att lägga till dem i kamera .
[ Kopiera till kort ] Kopiera gruppinställningar från kamera till minneskortet. Markera en grupp och tryck på 2 för att visa destinationslistan. Välj en destination och tryck på J för att kopiera gruppinställningarna till minneskortet.

Gruppnamn

Ange ett gruppnamn för fjärrkamerorna. Om du matchar kamera gruppnamn med det som angetts med [ Gruppinställningar ] > [ Gruppnamn ] för kamera i samma nätverk kan kamera utlösning slutarna på fjärrkameror i samma grupp.

  • Det här alternativet är endast tillgängligt när [ Fjärrkamera ] är valt för [ Huvud-/fjärrkamera ].

Synkronisera datum och tid

Ställ in klockorna på fjärrkamerorna till datum och tid som rapporteras av kamera ( 0 Synkronisera kameraklockor ).

Skriv över info om upphovsrätt

Om du väljer det här alternativet skrivs copyright-informationen på alla fjärrkameror som för närvarande är anslutna över med copyright-informationen som lagras på kamera .