Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Fotovisning i menyn

Om du trycker på i knappen medan ett foto är valt för visning i helskärm, miniatyrbild eller zoomvisning visas i i menyn för fotovisning. Markera alternativ och tryck på J eller 2 för att välja.

  • Tryck på i -knappen igen för att återgå till uppspelning.

Alternativ Beskrivning
[ Snabbeskärning ] 1 Spara en kopia av den aktuella bilden beskuren till det område som syns på skärmen. Det här alternativet är inte tillgängligt när RGB-histogram visas ( 0 Fotoinformation (RGB-histogram) ).
[ Hantera serie ]

Om [ ON ] är valt för [ Seriebildvisning ] > [ Lista serie som ensk. miniatyrbilder ] i uppspelningsmenyn kan du använda det här alternativet för att radera, skydda eller markera för uppladdning av den aktuella bilden och alla andra bilder i samma bildserie.

  • Observera att bilderna endast kan markeras för uppladdning till Nikon Imaging Cloud, en dator eller en FTP server.
[ Betygsätt ] Betygsätt den aktuella bilden ( 0 Betygsätt bilder ).
[ Välj att överföra till Cloud ] Välj den aktuella bilden för uppladdning ( 0 Välja bilder för uppladdning ).
  • Alternativet som visas varierar beroende på vilken destination som för närvarande är vald för uppladdning.
[ Välj att överföra till smart enhet ]
[ Välj för att överföra till dator ]
[ Välj för överföring (FTP) ]
[ Välj för att prioritetsöverföra till dator ] Välj den aktuella bilden för prioriterad uppladdning ( 0 Välja bilder för uppladdning ). Bilder markerade för prioriterad uppladdning laddas upp före andra bilder markerade för uppladdning.
  • Dessa alternativ visas endast om kamera är ansluten till en dator eller FTP server.
[ Välj för att prioritetsöverföra (FTP) ]
[ Välj alla för överföring till Cloud ]

Markera för uppladdning av alla bilder som uppfyller de aktuella filterkriterierna ( 0 Filtrerad uppspelning ).

  • Dessa alternativ visas endast om kamera är ansluten till Nikon Imaging Cloud, en dator eller en FTP server.
  • [ Välj alla för överföring till Cloud ]: videor kan inte väljas för uppladdning.
  • [ Välj alla för datoröverföring ] och [ Välj alla för överföring (FTP) ]: videor över 4 GB kan inte väljas för uppladdning.
[ Välj alla för datoröverföring ]
[ Välj alla för överföring (FTP) ]
[ Filtrerad bildvisning ] Visa endast bilder som matchar valda kriterier ( 0 Filtrerad uppspelning ).
[ Kriterier för filtrerad bildvisning ] Välj filterkriterier.
[ Spela in röstmemo ] Lägg till ett röstmemo till den aktuella bilden ( 0 Inspelning/Spela upp röstmemo ).
[ Spela upp röstmemo ] Spela upp röstmemon för den aktuella bilden ( 0 Inspelning/Spela upp röstmemon ).
[ Retuschering ] Skapa en retuscherad kopia av den aktuella bilden ( 0 Retuschering av fotografier ).
[ Välj mapp ] Välj en mapp för uppspelning. Markera en mapp och tryck på J för att visa bilderna den innehåller.
[ Skydda ] Lägg till skydd för eller ta bort skydd från den aktuella bilden ( 0 Skydda bilder från radering ).
[ Ta bort skyddet för alla ] 2 Ta bort skyddet från alla bilder i den mapp som för närvarande är vald för [ Visningsmapp ] i uppspelningsmenyn.
[ IPTC ] Bädda in en vald IPTC -förinställning i det aktuella fotot ( 0 IPTC ).
[ Jämförelse sida vid sida ] 3 Jämför retuscherade kopior med originalen.
[ Bildspel ] Visa ett bildspel; den aktuella bilden och alla efterföljande bilder visas en i taget i den ordning de spelades in ( 0 Visa bildspel ).

Endast tillgängligt under uppspelningszoom.

Inte tillgängligt under uppspelningszoom.

Endast tillgängligt när en retuscherad kopia (indikeras med en p ikon) eller källbilden för en retuscherad kopia är vald.

[ Jämförelse sida vid sida ]

Välj [ Jämförelse sida vid sida ] för att jämföra retuscherade kopior med oretuscherade original.

  1. Alternativ som används för att skapa en kopia
  2. Källbild
  1. Retuscherad kopia
  • Källbilden visas till vänster och den retuscherade kopian till höger.
  • Alternativet som användes för att skapa kopian visas högst upp på displayen.
  • Tryck på 4 eller 2 för att växla mellan källbilden och den retuscherade kopian.
  • Om kopian är ett överlägg som skapats från flera källbilder, tryck på 1 eller 3 för att visa de andra bilderna.
  • Om källan har kopierats flera gånger, tryck på 1 eller 3 för att visa de andra kopiorna.
  • För att visa den markerade bilden i helskärmsläge, tryck och håll ner X knappen.
  • Tryck på J för att återgå till visning med den markerade bilden i helskärmsläge.
  • För att avsluta uppspelningen, tryck på K -knappen.
  • Källbilden visas inte om kopian skapades från ett skyddat fotografi.
  • Källbilden visas inte om kopian skapades från ett fotografi som sedan dess har raderats.