Подесите баланс боја монитора по свом укусу.

  • [ Баланс боја монитора ] се може подесити само када је монитор активан екран. Не може се подесити када је [ Само тражило ] изабрано за режим монитора или када је ваше око упрто у тражило.

  • Баланс боја се подешава помоћу џојстика. Притисните 1 , 3 , 4 или 2 да подесите баланс боја као што је приказано испод. Притисните J да бисте сачували промене.

1

Повећајте зелено

2

Повећајте ћилибар

3

Повећајте магенту

4

Повећајте плаву

  • Баланс боја монитора се примењује само на меније, репродукцију и екран снимања; то не утиче на фотографије и филмове снимљене камером.

  • Референтна слика је или последња снимљена слика или, у режиму репродукције, последња приказана слика. Ако меморијска картица не садржи слике, уместо тога ће се приказати празан оквир.

  • Да бисте изабрали другу слику, притисните дугме W ( Q ). Означите жељену слику и притисните J да бисте је изабрали као референтну слику.

  • Да видите истакнуту слику у пуном кадру, притисните и држите X .

B Мени за подешавање: Подешавање камере

Форматирајте меморијску картицуСачувајте корисничка подешавањаРесетујте корисничка подешавањаЈезикВременска зона и датумОсветљеност монитораБаланс боја монитораОсветљеност тражилаБаланс боја тражилаОсветљеност контролне таблеОграничите избор режима монитораПриказ информацијаОпције финог подешавања АФ-аПодаци о објективу који нису ЦПУСачувај позицију фокусаОчистите сензор сликеСлика Дуст Офф Реф ПхотоМапирање пикселаИмаге ЦомментИнформације о ауторским правимаОпције звучног сигналаДодирните контролеХДМИПодаци о локацијиОпције бежичног даљинског управљача (ВР).Додели даљински (ВР) Фн дугмеАирплане МодеПовежите се са паметним уређајемПовежите се са рачунаромБежични предајник (ВТ-7)Означавање усаглашеностиИнформације о батеријиУСБ напајањеУштеда енергије (режим за фотографије)Слот Емпти Релеасе ЛоцкСачувај/учитај подешавања менијаРесетовање свих подешавањаВерзија фирмвера