• Mitään tämän tuotteen mukana toimitettujen ohjeiden osaa ei saa jäljentää, lähettää, litteroida, tallentaa hakujärjestelmään tai kääntää millekään kielelle missään muodossa tai millään tavalla ilman Nikonin etukäteen antamaa kirjallista lupaa.
 • Nikon pidättää oikeuden muuttaa näissä käyttöoppaissa kuvattujen laitteistojen ja ohjelmistojen ulkoasua ja teknisiä tietoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.
 • Nikon ei ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat tämän tuotteen käytöstä.
 • Vaikka on pyritty kaikin tavoin varmistamaan, että näiden käyttöoppaiden tiedot ovat tarkkoja ja täydellisiä, olisimme kiitollisia, jos ilmoittaisit mahdollisista virheistä tai puutteista alueesi Nikon-edustajalle (osoite toimitetaan erikseen).

Kopiointi- tai jäljentämiskieltoa koskeva huomautus

Huomaa, että pelkkä skannerilla, digitaalikameralla tai muulla laitteella digitaalisesti kopioidun tai jäljennetyn materiaalin hallussapito voi olla lain mukaan rangaistavaa.

 • Kohteet, joiden kopioiminen tai jäljentäminen on laissa kielletty

  Älä kopioi tai jäljennä paperirahaa, kolikoita, arvopapereita, valtion joukkovelkakirjoja tai paikallishallinnon obligaatioita, vaikka sellaisissa kopioissa tai jäljennöksissä on leima "Näyte".

  Vieraassa maassa liikkeeseen lasketun paperirahan, kolikoiden tai arvopapereiden kopioiminen tai jäljentäminen on kiellettyä.

  Ellei valtiolta ole etukäteen saatu lupaa, valtion myöntämien käyttämättömien postimerkkien tai postikorttien kopioiminen tai jäljentäminen on kielletty.

  Valtion myöntämien postimerkkien ja laissa säädettyjen oikeaksi todistettujen asiakirjojen kopioiminen tai jäljentäminen on kielletty.

 • Tiettyjä kopioita ja jäljennöksiä koskevia varoituksia

  Hallitus on antanut varoituksia yksityisten yritysten liikkeeseen laskemien arvopapereiden kopioista tai jäljennöksistä (osakkeet, laskut, shekit, lahjakortit jne.), työmatkakorteista tai kuponkilipuista, paitsi jos vähimmäiskopioita on toimitettava yrityskäyttöön. yrityksen toimesta. Älä myöskään kopioi tai toista valtion myöntämiä passeja, julkisten virastojen ja yksityisten ryhmien myöntämiä lupia, henkilökortteja ja lippuja, kuten passeja ja ateriakuponkeja.

 • Noudata tekijänoikeusilmoituksia

  Tekijänoikeuslain mukaan kameralla tehtyjä valokuvia tai tallenteita tekijänoikeudella suojatuista teoksista ei saa käyttää ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa. Poikkeukset koskevat henkilökohtaista käyttöä, mutta huomaa, että jopa henkilökohtainen käyttö saattaa olla rajoitettua, kun on kyse valokuvista tai tallenteista näyttelyistä tai live-esityksistä.

Käytä vain Nikonin elektronisia lisävarusteita

Nikonin kamerat on suunniteltu korkeimpien standardien mukaan, ja niissä on monimutkaiset elektroniset piirit. Vain Nikon-merkkiset elektroniset lisävarusteet (mukaan lukien objektiivit, laturit, akut, lataussovittimet ja salamatarvikkeet), jotka Nikon on sertifioinut käytettäväksi tämän Nikon-digitaalikameran kanssa, on suunniteltu ja todistettu toimiviksi tämän elektronisen piirin toiminta- ja turvallisuusvaatimusten mukaisesti.

Muiden kuin Nikonin elektronisten lisävarusteiden käyttö voi vahingoittaa kameraa ja mitätöidä Nikonin takuun. Muiden valmistajien ladattavien litiumioniakkujen käyttö, joissa ei ole oikealla näkyvää Nikonin holografista sinettiä, voi häiritä kameran normaalia toimintaa tai johtaa akkujen ylikuumenemiseen, syttymiseen, repeytymiseen tai vuotamiseen.

Saat lisätietoja Nikon-merkkisistä lisävarusteista ottamalla yhteyttä paikalliseen valtuutettuun Nikon-jälleenmyyjään.

Ennen kuin otat tärkeitä kuvia

Ennen kuin otat kuvia tärkeissä tilaisuuksissa (kuten häissä tai ennen kuin otat kameran mukaan matkalle), ota testikuva varmistaaksesi, että kamera toimii normaalisti. Nikon ei ole vastuussa vahingoista tai menetetyistä voitoista, jotka voivat johtua tuotteen toimintahäiriöstä.

Elinikäisen oppimisen

Osana Nikonin "Life-Long Learning" -sitoumusta jatkuvaan tuotetukeen ja koulutukseen jatkuvasti päivitettävää tietoa on saatavilla verkossa seuraavilta sivustoilta:

Vieraile näillä sivustoilla pysyäksesi ajan tasalla viimeisimmistä tuotetiedoista, vinkeistä, vastauksista usein kysyttyihin kysymyksiin (FAQ) ja yleisiä neuvoja digitaalisesta kuvantamisesta ja valokuvauksesta. Lisätietoja voi saada alueesi Nikon-edustajalta. Katso yhteystiedot seuraavasta URL-osoitteesta: https://imaging.nikon.com/