Valitut JPEG-kuvat voidaan tulostaa PictBridge-tulostimella, joka on liitetty suoraan kameraan mukana tulevalla USB-kaapelilla. Kun liität kaapelia, älä käytä voimaa tai yritä työntää liittimiä vinosti.

Kun kamera ja tulostin kytketään päälle, näkyviin tulee tervetulonäyttö, jota seuraa PictBridge-toistonäyttö.

Valokuvien valitseminen tulostettaviksi

NEF (RAW) -kuvanlaatuasetuksella luotuja kuvia ei voi valita tulostettavaksi. NEF (RAW) -kuvista voidaan luoda JPEG-kopioita muokkausvalikon NEF (RAW) -käsittelyvaihtoehdolla.

Tulostus suoran USB-liitännän kautta

Varmista, että akku on ladattu täyteen. Kun otat valokuvia tulostettaviksi suoran USB-liitännän kautta, aseta Color space -asetukseksi sRGB .

USB-keskittimet

Toimivuutta ei taata, jos kamera ja tulostin on kytketty USB-keskittimen kautta.

Katso myös

Katso "Virheilmoitukset" ( 0 virheilmoitusta ) saadaksesi tietoja siitä, mitä tehdä, jos tulostuksen aikana tapahtuu virhe.

Kuvien tulostaminen yksi kerrallaan

 1. Näytä haluamasi kuva.

  Paina 4 tai 2 nähdäksesi lisää kuvia. Napauta X painiketta lähentääksesi nykyistä kehystä (poistu zoomauksesta K Voit tarkastella kuutta kuvaa kerralla napauttamalla W painiketta. Käytä monivalitsinta kuvien korostamiseen tai napauta X painiketta näyttääksesi korostetun kuvan koko kuvana.

 2. Säädä tulostusasetuksia.

  Paina J näyttääksesi seuraavat kohteet, paina sitten 1 tai 3 korostaaksesi kohteen ja paina 2 nähdäksesi asetukset (luettelossa on vain nykyisen tulostimen tukemat vaihtoehdot; jos haluat käyttää oletusasetusta, valitse Tulostimen oletus ). Kun olet valinnut vaihtoehdon, palaa tulostimen asetusvalikkoon J

  • Sivun koko : Valitse sivun koko.
  • Kopioiden määrä : Tämä vaihtoehto näkyy vain, kun kuvat tulostetaan yksi kerrallaan. Paina 1 tai 3 valitaksesi kopioiden lukumäärän (enintään 99).
  • Reuna : Valitse, kehystetäänkö valokuvat valkoisilla reunuksilla.
  • Tulostuspäivämäärä : Valitse, tulostetaanko valokuviin tallennuspäivämäärät.
  • Rajaus : Tämä vaihtoehto näkyy vain, kun kuvat tulostetaan yksi kerrallaan. Voit poistua ilman rajausta korostamalla Ei rajausta ja painamalla J . Rajaa nykyinen kuva korostamalla Rajaa ja painamalla 2 . Näyttöön tulee sadon valintaikkuna; Napauta X suurentaaksesi rajauksen kokoa, W pienentääksesi ja käytä monivalitsinta rajauksen sijoittamiseen. Huomaa, että tulostuslaatu voi heikentyä, jos pieniä rajauksia tulostetaan suurikokoisina.
 3. Aloita tulostus.

  Valitse Aloita tulostus ja aloita tulostus J Jos haluat peruuttaa tulostuksen ennen kuin kaikki kopiot on tulostettu, paina J .

Useiden kuvien tulostaminen

 1. Näytä PictBridge-valikko.

  Paina G painiketta PictBridge-toistonäytössä.

 2. Valitse vaihtoehto.

  Korosta jokin seuraavista vaihtoehdoista ja paina 2 .

  • Tulostusvalinta : Valitse tulostettavat kuvat. Paina 4 tai 2 selataksesi kuvia (jos haluat tarkastella korostettua kuvaa koko näytöllä, kosketa ja pidä painettuna X painiketta) ja paina 1 tai 3 valitaksesi tulosteiden lukumäärän. Jos haluat poistaa kuvan valinnan, aseta tulosteiden määräksi nolla.
  • Indeksitulostus : Luo indeksitulostus kaikista muistikortin JPEG-kuvista. Huomaa, että jos muistikortilla on yli 256 kuvaa, vain ensimmäiset 256 kuvaa tulostetaan. Näyttöön tulee varoitus, jos vaiheessa 3 valittu sivukoko on liian pieni hakemistotulostukseen.
 3. Säädä tulostusasetuksia.

  Säädä tulostimen asetuksia kohdan "Kuvien tulostaminen yksi kerrallaan" vaiheessa 2 kuvatulla tavalla ( 0 Kuvien tulostaminen yksi kerrallaan ).

 4. Aloita tulostus.

  Valitse Aloita tulostus ja aloita tulostus J Jos haluat peruuttaa tulostuksen ennen kuin kaikki kopiot on tulostettu, paina J .