Voit lähentää täyskuvatoiston aikana napauttamalla X tai painamalla J .

Navigointiikkuna

Näytön opas

Kun zoomaus on käytössä, voit:

  • Lähennä tai loitonna/katso kuvan muita alueita : Napauta X tai käytä venytyseleitä lähentääksesi enintään noin 21× suurille kuville, 16× keskikokoisille kuville ja 10× pienille DX:llä luotuille kuville (24×). 16) valittu kuva-alueelle. Napauta W tai käytä nipistyseleitä loitontaaksesi. Kun valokuva on zoomattu, käytä monivalitsinta tai liu'uta sormea näytön yli nähdäksesi alueet, jotka eivät tällä hetkellä näy näytössä. Pidä monivalitsinta painettuna vierittääksesi nopeasti kehyksen muille alueille. Navigointiikkuna tulee näkyviin muutaman sekunnin ajan zoomaussuhteen muuttamisen jälkeen; näytössä tällä hetkellä näkyvä alue on merkitty keltaisella reunuksella. Navigointiikkunan alla oleva palkki näyttää zoomaussuhteen muuttuen vihreäksi suhteessa 1 : 1.
  • Valitse kasvot : Zoomauksen aikana havaitut kasvot on merkitty valkoisilla reunuksilla navigointiikkunassa. Kierrä sivukomentokiekkoa tai napauta näytön opasta nähdäksesi muut kasvot.
  • Tarkastele muita kuvia : Pyöritä pääkomentokiekkoa tai napauta e tai f kuvaketta näytön alareunassa nähdäksesi saman paikan muissa valokuvissa nykyisellä zoomaussuhteella. Toiston zoomaus peruuntuu, kun elokuva näytetään.
  • Paluu kuvaustilaan : Poistu kuvaustilaan painamalla laukaisin puoliväliin tai painamalla K painiketta.
  • Näytä valikot : Paina G nähdäksesi valikot.