Kamera voidaan liittää teräväpiirtovideolaitteisiin kolmannen osapuolen HDMI-kaapelilla (tyyppi D). Sammuta kamera aina ennen HDMI-kaapelin liittämistä tai irrottamista.

Yhdistä kameraan

Liitä teräväpiirtolaitteeseen (valitse HDMI-laitteen liittimellä varustettu kaapeli)

Liittäminen HDMI-televisioihin

Kun olet liittänyt kameran HDMI-televisioon tai muuhun näyttöön, viritä laite HDMI-kanavalle, kytke kameraan virta ja paina K painiketta. Toiston aikana kuvat näkyvät television kuvaruudulla. Äänenvoimakkuutta voidaan säätää television säätimillä; kameran säätimiä ei voi käyttää.

Yhdistäminen muihin HDMI-laitteisiin

Käytä asetusvalikon HDMI- vaihtoehtoa säätääksesi HDMI-lähdön asetuksia.

  • Lähtöresoluutio : Valitse HDMI-laitteeseen tulostettavien kuvien muoto. Jos Automaattinen on valittuna, kamera valitsee automaattisesti sopivan muodon.
  • Lähtöalue : Automaattinen on suositeltavaa useimmissa tilanteissa. Jos kamera ei pysty määrittämään oikeaa RGB-videosignaalin lähtöaluetta HDMI-laitteelle, voit valita Rajoitettu alue laitteille, joiden RGB-videosignaalin tuloalue on 16–235, tai Täysi alue laitteille, joiden RGB-videosignaalin tuloalue on 0 - 255. Valitse Rajoitettu alue, jos huomaat varjojen yksityiskohtien häviämisen, tai Täysi alue, jos varjot ovat "pesty pois" tai liian kirkkaita.

HDMI-lähtö

HDMI-lähtö ei ole käytettävissä, kun elokuvia tallennetaan elokuvan kehyskoolla 1920 × 1080 120p, 1920 × 1080 100p tai 1920 × 1080 hidastettuna tai kun kamera on kytketty tietokoneeseen, jossa on Camera Control Pro 2.