Käytä X ja W painikkeita vaihtaaksesi täyskuvatoiston ja pikkukuvatoiston välillä.

Täyskuvatoisto

X 

 W

Pikkukuvien toisto

X 

 W

X 

 W

Täyskuvatoisto

Paina K painiketta nähdäksesi viimeisimmän kuvan täysikokoisena näytössä. Lisää kuvia voidaan näyttää painamalla 4 tai 2 ; tarkastellaksesi lisätietoja nykyisestä valokuvasta, paina 1 tai 3 tai napauta DISP- painiketta ( 0 Photo Information ).

Pikkukuvien toisto

Voit tarkastella useita kuvia napauttamalla W painiketta, kun kuva näytetään täysikokoisena. Näytettävien kuvien määrä kasvaa 4:stä 9:ään 72:een joka kerta, kun kosketat W painiketta, ja vähenee joka kerta, kun kosketat X painiketta. Käytä monivalitsinta kuvien korostamiseen.

Kosketa Ohjaimet

Kosketussäätimiä voidaan käyttää, kun kuvia näytetään näytössä ( 0 Toisto ).

Rotate Tall

Jos haluat näyttää "korkeat" (muotokuvat) valokuvat korkeissa asennossa, valitse toistovalikon Rotate tall -asetukseksi On.

Kuvan tarkistus

Kun toistovalikon Kuvan katselu -kohdassa on valittu Päällä, valokuvat näytetään automaattisesti kuvauksen jälkeen (koska kamera on jo oikeassa asennossa, kuvia ei käännetä automaattisesti kuvan katselun aikana). Jos Päällä (vain näyttö) on valittuna, valokuvia ei näytetä etsimessä. Jatkuvassa laukaisutiloissa näyttö alkaa, kun kuvaus päättyy, ja nykyisen sarjan ensimmäinen valokuva näytetään.