Jos kameran mukana toimitettua USB-kaapelia käytetään liittämään kamera tietokoneeseen, jossa on ViewNX-i, voit kopioida kuvia tietokoneeseen, jossa niitä voidaan katsella, muokata ja järjestää. Lisätietoja langattomien yhteyksien muodostamisesta tietokoneisiin on kohdassa "Yhteyden muodostaminen tietokoneisiin Wi-Fi-yhteyden kautta" ( 0 Yhdistäminen tietokoneisiin Wi-Fi-yhteyden kautta ) kohdassa "Langattomien yhteyksien luominen tietokoneisiin tai älylaitteisiin".

ViewNX-i:n asentaminen

Lataa ViewNX-i-asennusohjelma seuraavalta verkkosivustolta ja suorita asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita (nykyisten käyttäjien tulee muistaa ladata uusin versio, koska aiemmat versiot eivät välttämättä tue kameraa). Internet-yhteys vaaditaan. Katso järjestelmävaatimukset ja muut tiedot alueesi Nikonin verkkosivustolta.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Kaappaa NX-D

Nikonin Capture NX-D -ohjelmiston avulla voit hienosäätää valokuvia tai muuttaa NEF (RAW) -kuvien asetuksia ja tallentaa ne muissa muodoissa. Capture NX-D on ladattavissa osoitteesta:
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Kuvien kopioiminen tietokoneelle

Katso tarkat ohjeet ViewNX-i:n online-ohjeesta.

 1. Liitä USB-kaapeli.

  Kun olet sammuttanut kameran ja varmistanut, että muistikortti on asetettu, liitä mukana toimitettu USB-kaapeli kuvan mukaisesti.

  USB-keskittimet

  Liitä kamera suoraan tietokoneeseen; älä kytke kaapelia USB-keskittimen tai näppäimistön kautta.

  Käytä luotettavaa virtalähdettä

  Varmistaaksesi, että tiedonsiirto ei keskeydy, varmista, että kameran akku on ladattu täyteen.

  Liitäntäkaapelit

  Varmista, että kamera on pois päältä, kun liität tai irrotat liitäntäkaapeleita. Älä käytä voimaa tai yritä työntää liittimiä vinosti.

 2. Kytke kamera päälle.

  ViewNX-i:n Nikon Transfer 2 -komponentti käynnistyy (jos näyttöön tulee viesti, jossa sinua kehotetaan valitsemaan ohjelma, valitse Nikon Transfer 2). Jos Nikon Transfer 2 ei käynnisty automaattisesti, käynnistä ViewNX-i ja napsauta "Tuo"-kuvaketta.

  Windows 7

  Jos seuraava valintaikkuna tulee näkyviin, valitse Nikon Transfer 2 alla kuvatulla tavalla.

  1. Napsauta Tuo kuvia ja videoita -kohdassa Vaihda ohjelmaa . Ohjelman valintaikkuna tulee näkyviin; valitse Nikon Transfer 2 ja napsauta OK .

  2. Tuplaklikkaus .

  Windows 10 ja Windows 8.1

  Windows 10 ja Windows 8.1 voivat näyttää automaattisen käynnistyksen kehotteen, kun kamera on kytketty. Napauta tai napsauta valintaikkunaa ja napauta tai napsauta sitten Nikon Transfer 2 valitaksesi Nikon Transfer 2.

  macOS/OS X

  Jos Nikon Transfer 2 ei käynnisty automaattisesti, varmista, että kamera on kytketty, käynnistä sitten Image Capture (macOS:n tai OS X:n mukana tuleva sovellus) ja valitse Nikon Transfer 2 sovellukseksi, joka avautuu, kun kamera havaitaan.

 3. Napsauta Aloita siirto .

  Muistikortilla olevat kuvat kopioidaan tietokoneelle.

  Napsauta Aloita siirto

  Elokuvien siirtäminen

  Älä yritä siirtää elokuvia muistikortilta, kun se on asetettu toiseen kameraan. Tämä voi johtaa siihen, että elokuvat poistetaan siirtämättä niitä.

  Siirron aikana

  Älä sammuta kameraa tai irrota USB-kaapelia siirron aikana.

 4. Sammuta kamera.

  Katkaise kamerasta virta ja irrota USB-kaapeli, kun siirto on valmis.