Voit ehkä ratkaista kaikki kameraan liittyvät ongelmat seuraamalla alla olevia ohjeita. Tarkista tämä luettelo ennen kuin otat yhteyttä jälleenmyyjään tai Nikonin valtuuttamaan huoltoedustajaan.

Vaihe 1

Tarkista yleiset ongelmat, jotka on lueteltu seuraavissa osissa:

Vaihe 2

Sammuta kamera ja poista akku. Odotettuasi noin minuutin, aseta akku takaisin paikalleen ja käynnistä kamera.

Jos olet juuri lopettanut kuvaamisen, odota vähintään minuutti ennen akun poistamista, sillä kamera saattaa edelleen kirjoittaa tietoja muistikortille.

Vaihe 3

Etsi Nikonin verkkosivuilta.

Saat tukitietoja ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin maasi tai alueesi verkkosivustolta ( 0 Life-Long Learning ). Lataa kamerasi uusin laiteohjelmisto osoitteesta:
https://downloadcenter.nikonimglib.com

Vaihe 4

Ota yhteys Nikonin valtuutettuun huoltoedustajaan.

Oletusasetusten palauttaminen

Nykyisistä asetuksista riippuen jotkin valikkokohdat ja muut ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä. Jos haluat käyttää harmaana näkyviä valikon kohtia tai ominaisuuksia, jotka eivät muuten ole käytettävissä, yritä palauttaa oletusasetukset asetusvalikon Palauta kaikki asetukset -kohdalla ( 0 Palauta kaikki asetukset ). Huomaa kuitenkin, että myös langattoman verkon profiilit, tekijänoikeustiedot ja muut käyttäjien luomat merkinnät nollataan. Nollauksen jälkeen asetuksia ei voi palauttaa.