Google преводач
ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.
Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.
Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.
Относно Nikon Imaging Cloud
- След като се свържете, можете да използвате Nikon Imaging Cloud с фотоапарат си през интернет, дори когато наблизо няма смарт устройства или компютри.
- Вижте онлайн помощта на Nikon Imaging Cloud за подробни инструкции.
Предупреждения: Заемане и изхвърляне на фотоапарати, свързани с Nikon Imaging Cloud
- Преди да дадете фотоапарат на друг човек, трябва да изключите автоматичното свързване с фотоапарат в началния екран на Nikon Imaging Cloud или да инициализирате фотоапарат като използвате елемента [ Нулиране всички настр. ] в менюто с настройки фотоапарат .
- Ако изхвърляте фотоапарат или прехвърляте собствеността му на друго лице, трябва да изтриете информацията за фотоапарат от началния екран на Nikon Imaging Cloud и да инициализирате фотоапарат като използвате елемента [ Нулиране всички настр. ] в менюто с настройки фотоапарат .
