Google преводач
ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.
Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.
Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.
Свързване към други фотоап.
Бутон G U F мрежово меню
Свържете се с други камери за синхронизация на затвора или часовника.
Синхрониз. освобождаване
Изберете [ ON ], за да синхронизирате освобождаване на затвора с това на камерите в същата мрежа.
Мрежови настройки
Добавяне на мрежови профили фотоапарат . Този елемент може да се използва и за избор от съществуващи мрежови профили.
Създаване на профил
Създайте нови мрежови профили ( 0 Синхронизирано издание ).
- Ако вече съществуват повече от един профил, можете да натиснете J , за да изберете профил и да се свържете с избраната мрежа.
- За да редактирате съществуващ профил, маркирайте го и натиснете 2 .
| Опция | Описание |
|---|---|
| [ Общо ] |
|
| [ TCP/IP ] | Настройте TCP/IP настройките. Изисква се IP адрес.
|
Копиране в/от картата
Копирайте създадените мрежови профили на карти с памет, за да ги споделите с други камери.
| Опция | Описание |
|---|---|
| [ Копиране на профил от картата ] | Копирайте профилите от главната директория на картата с памет в списъка с профили фотоапарат .
|
| [ Копиране на профил в картата ] | Копирайте профили от фотоапарат на картата с памет. Маркирайте профил и натиснете J , за да го копирате на картата с памет.
|
Прекратяв. на текущата връзка
Прекратете връзката с текущата мрежа.
Основен/отдалечен
Изберете роля за всеки фотоапарат от „главен“ и „дистанционно управление“. Натискането на бутона освобождаване на затвора на главния фотоапарат освобождава затворите на всички отдалечени фотоапарати, които са в една и съща мрежа и в една и съща група.
Настройки на група
Фотоапаратите могат да бъдат групирани за синхронизирано освобождаване , а към всяка група могат да се добавят отдалечени фотоапарати. Превключването на групите превключва и отдалечените фотоапарат , които главният фотоапарат управлява.
- Този елемент е наличен само когато е избрано [ Основен фотоапарат ] за [ Основен/отдалечен ].
Нова
Създайте групови настройки.
- Ако вече съществуват повече от една групова настройка, използвайте мултиселектора, за да изберете група, и натиснете J
- За да редактирате съществуваща групова настройка, маркирайте я и натиснете 2 .
| Опция | Описание |
|---|---|
| [ Показвано име ] | Въведете показваното име за групата отдалечени фотоапарат . |
| [ Име на група ] | Въведете име на група за синхронизираните камери. |
| [ Списък с отдалечени фотоап. ] | Преглед на състоянието на отдалечената фотоапарат ( 0 Преглед на състоянието на отдалечената камера ). |
Копиране в/от картата
Копирайте груповите настройки на карти с памет, за да ги споделите с други фотоапарати.
| Опция | Описание |
|---|---|
| [ Копиране от картата ] | Добавете групови настройки към фотоапарат от картата с памет. Маркирайте група и натиснете J , за да ги добавите към фотоапарат . |
| [ Копиране в картата ] | Копирайте настройките на групата от фотоапарат върху картата с памет. Маркирайте група и натиснете 2 , за да се покаже списъкът с местоназначения. Изберете местоназначение и натиснете J , за да копирате настройките на групата върху картата с памет. |
Име на група
Въведете име на група за отдалечените камери. Съвпадението на името на групата отдалечени фотоапарат с това, зададено в [ Настройки на група ] > [ Име на група ] за главната фотоапарат в същата мрежа, позволява на главната фотоапарат да освобождаване затворите на отдалечени камери в същата група.
- Този елемент е наличен само когато е избрано [ Отдалечен фотоапарат ] за [ Основен/отдалечен ].
Синхронизиране на дата и час
Настройте часовниците на отдалечените фотоапарати на датата и часа, отчетени от главния фотоапарат ( 0 Синхронизиране на часовниците на фотоапарата ).
Презаписв. на инф. за авт. права
Избирането на тази опция презаписва информацията за авторските права на всички отдалечени камери, които са свързани в момента, с информацията за авторските права, съхранена на главната фотоапарат .
