Alegeți opțiunile de procesare a imaginii („Control imagine”) pentru fotografii noi, în funcție de scena sau intenția dvs. creativă. Pentru mai multe informații, consultați „Meniul i ” din „Setare control imagine” ( Setare control imagine ).

Modificarea comenzilor de imagine din meniuri

Controalele de imagine presetate sau personalizate existente pot fi modificate pentru a se potrivi scenei sau intenției creative a utilizatorului.

 1. Selectați un control al imaginii.

  Evidențiați Picture Control dorit în lista Picture Control și apăsați 2 .

 2. Editați Picture Control selectat.
  • Apăsați 1 sau 3 pentru a evidenția setarea dorită ( Setări Picture Control ). Apăsați 4 sau 2 pentru a alege o valoare în trepte de 1 sau rotiți selectorul secundar de comandă pentru a alege o valoare în trepte de 0,25.

  • Opțiunile disponibile variază în funcție de Picture Control selectat.

  • Pentru a regla rapid nivelurile pentru [ Claritate ], [ Claritate medie ] și [ Claritate ] echilibrate, evidențiați [ Claritate rapidă ] și apăsați 4 sau 2 .

  • Pentru a abandona orice modificare și a reveni de la setările implicite, apăsați butonul O

 3. Salveaza schimbarile si iesi.

  Apăsați J pentru a salva modificările.

Meniul i
 • Pentru a selecta Picture Controls din meniul i , evidențiați [ Set Picture Control ] și apăsați J .

 • Apăsați 4 și 2 pentru a alege un Picture Control și apăsați 3 pentru a afișa setările Picture Control. Efectul oricăror modificări poate fi previzualizat pe afișaj.

Gestionați controlul imaginii

Modificările aduse Picture Controls existente pot fi salvate utilizând elementul [ Manage Picture Control ] din meniul de fotografiere sau filmare, creând Picture Control personalizate care pot fi apoi copiate pe un card de memorie și utilizate într-un software compatibil sau partajate între camerele de același model. .