Ilmoitukset

 • Mitään tämän tuotteen mukana toimitettujen käyttöoppaiden osaa ei saa kopioida, lähettää, transkriptoida, tallentaa hakujärjestelmään tai kääntää mille tahansa kielelle missään muodossa millään tavalla ilman Nikonin etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

 • Nikon pidättää oikeuden muuttaa näissä käyttöohjeissa kuvatun laitteiston ja ohjelmiston ulkonäköä ja teknisiä tietoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta.

 • Nikon ei ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat tämän tuotteen käytöstä.

 • Vaikka on pyritty kaikin tavoin varmistamaan, että näiden käyttöohjeiden tiedot ovat paikkansapitäviä ja täydellisiä, olisimme kiitollisia siitä, että ilmoittaisit virheistä tai puutteista alueesi Nikon-edustajalle (osoite toimitetaan erikseen).

Ilmoitus kopioinnin tai jäljentämisen kieltämisestä

Huomaa, että pelkästään sellaisen materiaalin hallussapito, joka on kopioitu tai kopioitu skannerilla, digitaalikameralla tai muulla laitteella, voi olla rangaistavaa lailla.

 • Lain mukaan kiellettyjen tuotteiden kopiointi tai jäljentäminen

  Älä kopioi tai jäljennä paperirahaa, kolikoita, arvopapereita, valtion obligaatioita tai paikallishallinnon joukkovelkakirjoja, vaikka tällaiset kopiot tai jäljennökset on leimattu ”näyte”.

  Vieraassa maassa liikkuvan paperirahan, kolikoiden tai arvopapereiden kopiointi tai jäljentäminen on kielletty.

  Ellei hallituksen ennakkolupaa ole saatu, käyttämättömien postimerkkien tai hallituksen myöntämien postikorttien kopiointi tai jäljentäminen on kielletty.

  Hallituksen myöntämien leimojen ja laissa säädettyjen oikeaksi todistettujen asiakirjojen kopiointi tai jäljentäminen on kielletty.

 • Varoitukset tietyissä kopioissa ja jäljennöksissä

  Hallitus on varoittanut yksityisten yritysten liikkeeseen laskemien arvopapereiden (osakkeet, setelit, sekit, lahjakortit jne.), Työmatkalippujen tai kuponkilippujen kopioista tai jäljennöksistä, paitsi jos yrityskäyttöön on toimitettava vähintään tarvittavat kopiot yritys. Älä myöskään kopioi tai toista valtion myöntämiä passeja, julkisten virastojen ja yksityisten ryhmien myöntämiä lupia, henkilökortteja ja lippuja, kuten passeja ja ateriakuponkeja.

 • Noudata tekijänoikeusilmoituksia

  Tekijänoikeuslain mukaan kameralla tehtyjä valokuvia tai tallenteita tekijänoikeudella suojatuista teoksista ei voida käyttää ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa. Poikkeuksia sovelletaan henkilökohtaiseen käyttöön, mutta huomaa, että jopa henkilökohtaista käyttöä voidaan rajoittaa valokuvien, näyttelyiden tai live-esitysten tallenteiden yhteydessä.

Käytä vain Nikon-merkkisiä elektronisia lisävarusteita

Nikon-kamerat on suunniteltu korkeimpien standardien mukaan ja sisältävät monimutkaisia elektronisia piirejä. Ainoastaan Nikon-merkkiset elektroniset lisävarusteet (mukaan lukien linssit, laturit, akut, verkkolaitteet ja salamatarvikkeet), jotka Nikon on sertifioinut nimenomaan käytettäväksi tämän Nikon-digitaalikameran kanssa, on suunniteltu ja osoitettu toimivan tämän elektronisen piirin käyttö- ja turvallisuusvaatimusten mukaisesti.

Muiden kuin Nikonin sähköisten lisävarusteiden käyttö voi vahingoittaa kameraa ja mitätöidä Nikon-takuun. Kolmansien osapuolien ladattavien litiumioniakkujen käyttö, joissa ei ole oikealla olevaa Nikonin holografista sinettiä, voi häiritä kameran normaalia toimintaa tai johtaa paristojen ylikuumenemiseen, syttymiseen, repeytymiseen tai vuotamiseen.

Lisätietoja Nikon-tuotemerkin lisävarusteista saat ottamalla yhteyttä paikalliseen valtuutettuun Nikon-jälleenmyyjään.

Ennen tärkeiden kuvien ottamista

Ennen kuin otat kuvia tärkeissä tilanteissa (kuten häissä tai ennen kameran ottamista matkalle), ota testikuva, jotta kamera toimii normaalisti. Nikon ei ole vastuussa vahingoista tai menetetyistä voitoista, jotka saattavat johtua tuotteen toimintahäiriöistä.

Elinikäisen oppimisen

Osana Nikonin elinikäisen oppimisen sitoutumista jatkuvaan tuotetukeen ja koulutukseen jatkuvasti päivitettävää tietoa on saatavana verkossa seuraavilta sivustoilta:

Käy näillä sivustoilla, niin saat ajan tasalla uusimmat tuotetiedot, vinkit, vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin (FAQ) ja yleisiä neuvoja digitaalisen kuvankäsittelyn ja valokuvauksen suhteen. Lisätietoja voi olla saatavana alueesi Nikon-edustajalta. Katso yhteystiedot seuraavasta URL-osoitteesta: https://imaging.nikon.com/