Kameran kanssa voidaan käyttää seuraavaa Nikon-ohjelmistoa:

Tietokoneohjelmisto

Nikon-tietokoneohjelmisto on saatavana Nikon Download Centeristä. Tarkista versio ja järjestelmävaatimukset ja muista ladata uusin versio.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

 • Camera Control Pro 2 (saatavana): Ohjaa kameraa etänä tietokoneelta ja tallenna valokuvat suoraan tietokoneen kiintolevylle.

 • NX Tether : Käytä kytkettyyn valokuvaukseen, kun kamera on kytketty tietokoneeseen. Valotusta, valkotasapainoa ja muita kameran asetuksia voidaan säätää etänä käyttämällä tietokoneen näytön säätimiä.

 • NX Studio * : Katsele ja muokkaa Nikonin digitaalikameroilla otettuja valokuvia ja videoita. NX Studiolla voidaan hienosäätää tiedostoja Nikonin ainutlaatuisessa NEF/NRW (RAW) -muodossa ja muuntaa ne JPEG- tai TIFF-muotoon (NEF/RAW-käsittely). Se tukee NEF/NRW (RAW) -kuvien lisäksi myös Nikon-digitaalikameroilla otettuja JPEG- ja TIFF-kuvia esimerkiksi sävykäyrien muokkaamiseen sekä kirkkauden ja kontrastin parantamiseen.

  • Nykyisten käyttäjien tulee ladata uusin versio, koska aiemmat versiot eivät välttämättä pysty lataamaan kuvia kamerasta tai avaamaan NEF (RAW) -kuvia.

 • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility tarvitaan, jos kamera liitetään verkkoon. Yhdistä kamera tietokoneeseen ja lataa kuvia Wi-Fin kautta.

 • Webcam Utility : Webcam Utility -apuohjelman avulla voit käyttää kameraa verkkokamerana, kun se on liitetty tietokoneeseen USB:n kautta. Kamera näkyy verkkoneuvottelusovelluksissa nimellä "Webcam Utility". "Webcam Utility" -apuohjelman valitseminen muuntaa kameran verkkokameraksi. Tietoja yhteensopivista kameroista, järjestelmävaatimuksista ja Webcam Utilityn käytöstä sekä käytön aikana noudatettavista varotoimista on Nikon Download Centerin Webcam Utility -sivulla.

Älypuhelin (tabletti) -sovellukset

Älypuhelin (tabletti) -sovelluksia on saatavana Apple App Storesta® ja Google Play™ -kaupasta. Uusimmat tiedot sovelluksistamme saat Nikonin verkkosivustolta.

 • SnapBridge : Lataa valokuvia ja videoita kamerasta älylaitteeseesi langattoman yhteyden kautta.

 • NX MobileAir (tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia): Tuo kuvia älylaitteeseesi USB:n kautta yhdistetystä kamerasta ja lataa ne langattomasti FTP-palvelimelle.

  • Tuetut ominaisuudet ja käyttöjärjestelmät vaihtelevat maittain ja alueittain.