Kannettavia latureita voidaan käyttää kameran virtalähteenä tai kameran akun lataamiseen. Seuraavassa taulukossa luetellaan kannettavat laturit, jotka on testattu ja hyväksytty käytettäviksi, sekä arvioitu otettavien kuvien määrä ja arvioitu määrä kertoja, jolloin kameran akku voidaan ladata jokaisella laitteella.

Valmistaja

Mallinumero

Laukausmäärä 1

Maksujen määrä 2

ankkuri

PowerCore + 26800 PD 45W

Z 7II: noin 1930
Z 6II: noin 1840

Noin 3

  1. Camera and Imaging Products Association (CIPA) -standardi. [ Vain etsin ] valittu näyttötilaa varten. Mitattu lämpötilassa 23 ° C / 73,4 ° F (± 2 ° C / 3,6 ° F) NIKKOR Z 24–70 mm f / 4 S -linssillä ja SONY CEB-G128 -muistikortilla seuraavissa testiolosuhteissa: yksi oletusarvoinen valokuva asetukset kerran 30 sekunnissa. ”Kuvien määrä” on niiden kuvien määrä, jotka voidaan ottaa käyttämällä täysin ladattua kannettavaa laturia virran saamiseksi kameralle, jossa on täysin ladattu akku (EN-EL15c).

  2. Kuinka monta kertaa kameran akku (EN-EL15c) voidaan ladata täydellä kannettavalla laturilla täydellä latauksella.

  • Ainoat akut, jotka voidaan ladata kannettavilla latureilla, ovat EN-EL15c ja EN-EL15b.

  • Katso käyttöä koskevat ohjeet kannettavan laturin mukana toimitetuista ohjeista.

  • Käytä USB-kaapelia, jossa on kaksi kannettavan laturin mukana toimitettua C-tyypin liitintä, kun laitetta käytetään kameran virtalähteeseen tai kameran akun lataamiseen.

  • Ajantasaista tietoa kannettavista latureista on saatavana valmistajien verkkosivustolla. Saatavuus voi vaihdella maan tai alueen mukaan.