Alegeți dacă adaptoarele AC de încărcare opționale sau computerele conectate prin USB pot fi folosite pentru a alimenta camera (livrarea energiei USB). Alimentarea prin USB permite utilizarea camerei, limitând consumul de energie a bateriei.

Opțiune

Descriere

[ Activați ]

Aparatul foto consumă energie de la dispozitivele conectate când este pornită. Dispozitivele conectate vor furniza energie și atunci când camera este oprită dacă încărcarea prin Bluetooth este în curs sau dacă indicatorul luminos de acces al cardului de memorie este aprins.

[ Dezactivare ]

Camera nu consumă energie de la dispozitivele conectate în niciun moment.

  • Alimentarea aparatului foto va fi alimentată numai atunci când bateria este introdusă.

  • O pictogramă de livrare a energiei USB apare pe afișajul de fotografiere când camera este alimentată de o sursă externă.

  • Pentru mai multe informații, consultați „Încărcarea adaptoarelor de ca” ( Încărcarea adaptoarelor de ca ).

Computer USB Power Delivery
  • Înainte de a utiliza un computer pentru a alimenta camera, verificați dacă computerul este echipat cu un conector USB de tip C. Utilizați un cablu USB UC-E25 (disponibil separat) pentru a conecta camera la computer.

  • În funcție de model și de specificațiile produsului, unele computere nu vor furniza curent pentru alimentarea camerei.

„Livrarea energiei” versus „încărcare”

Alimentarea cu energie pentru operațiunile camerei este denumită „livrare a energiei”, în timp ce termenul „încărcare” este folosit atunci când alimentarea este furnizată numai pentru a încărca bateria camerei. Condițiile în care energia furnizată de dispozitivele externe este utilizată pentru alimentarea camerei sau încărcarea bateriei sunt prezentate mai jos.

Opțiune selectată pentru [ Livrare energie USB ]

aparat foto

Sursă de alimentare externă folosită pentru

[ Activați ]

Pe 1

Livrarea energiei

Oprit

Încărcare 2

[ Dezactivare ]

Pe 1

Oprit

Încărcare 2

  1. Include cazurile în care comutatorul de pornire este în poziția „OPRIT”, dar încărcarea Bluetooth este în curs sau indicatorul luminos de acces al cardului de memorie este aprins.

  2. Bateriile EN-EL15c și EN-EL15b introduse în cameră se vor încărca atunci când camera este conectată la un adaptor AC de încărcare opțional sau prin USB la un computer.