"NEF (RAW) -käsittelyä" käytetään NEF (RAW) -valokuvien muuntamiseen muihin muotoihin, kuten JPEG. Voit luoda JPEG-kopioita NEF (RAW) -valokuvista kamerassa noudattamalla alla olevia ohjeita.

 1. Valitse NEF (RAW) -käsittely .

  Korosta NEF (RAW) -käsittely muokkausvalikossa ja paina 2 .

 2. Valitse, miten kuvat valitaan.

  Valitse seuraavista vaihtoehdoista:

  • Select image(s) : Valitse yksi tai useampi kuva manuaalisesti.
  • Valitse päivämäärä : Luo JPEG-kopiot kaikista valittuina päivinä otetuista NEF (RAW) -kuvista.
  • Valitse kaikki kuvat : Luo JPEG-kopiot kaikista muistikortin NEF (RAW) -kuvista (siirry vaiheeseen 4).

 3. Valitse valokuvat.

  Jos valitsit Valitse kuva(t) vaiheessa 2, näkyviin tulee kuvan valintaikkuna, jossa luetellaan vain tällä kameralla luodut NEF (RAW) -kuvat. Korosta kuvat monivalitsimella ja valitse tai poista valinta W valitut kuvat on merkitty L kuvakkeella. Voit tarkastella korostettua kuvaa koko näytöllä koskettamalla ja pitämällä X painiketta painettuna. Paina J jatkaaksesi vaiheeseen 4, kun valintasi on valmis.

  Jos valitsit Valitse päivämäärä vaiheessa 2, päivämääräluettelo tulee näkyviin. Korosta päivämäärät monivalitsimella ja valitse tai poista valinta 2 Paina J valitaksesi kaikki valittuina päivinä otetut NEF (RAW) -kuvat ja siirry vaiheeseen 4.

 4. Valitse JPEG-kopioiden asetukset.

  Säädä alla lueteltuja asetuksia tai valitse Alkuperäinen (jos saatavilla), jos haluat käyttää valokuvan ottamisen ajankohtana voimassa ollutta asetusta (alkuperäiset asetukset on lueteltu esikatselun alla). Huomaa, että valotuksen korjaus voidaan asettaa vain arvoihin välillä −2 ja +2 EV.

  1 Kuvanlaatu
  2 Kuvan koko
  3 valkotasapaino
  4 Valotuksen korjaus
  5 Aseta kuvansäädin

  6 Korkea ISO NR
  7 Väriavaruus
  8 Vinjetin ohjaus
  9 Diffraktiokompensaatio
  10 Aktiivinen D-Lighting
 5. Kopioi valokuvat.

  Korosta EXE ja paina J luodaksesi JPEG-kopio valitusta valokuvasta (jos useita valokuvia on valittu, vahvistusikkuna tulee näkyviin; korosta Kyllä ja paina J luodaksesi JPEG-kopiot valituista valokuvista). Poistu kopioimatta valokuvia painamalla K painiketta.