Kuvan peittokuva yhdistää kaksi olemassa olevaa NEF (RAW) -valokuvaa luodakseen uuden kuvan, joka tallennetaan erillään alkuperäisistä.

+

 1. Valitse Peittokuva .

  Korosta Kuvapeitto muokkausvalikossa ja paina 2 . Kuvan peittoasetukset tulevat näkyviin, ja kuva 1 on korostettuna; paina J näyttääksesi kuvan valintaikkunan, jossa on vain tällä kameralla luodut NEF (RAW) -kuvat.

 2. Valitse ensimmäinen kuva.

  Korosta peittokuvan ensimmäinen valokuva monivalitsimella. Voit tarkastella korostettua valokuvaa täysikokoisena pitämällä X painiketta painettuna. Paina J valitaksesi korostetun valokuvan ja palataksesi esikatselunäyttöön.

 3. Valitse toinen kuva.

  Valittu kuva näkyy kuvana 1 . Korosta Kuva 2 ja paina J ja valitse sitten toinen valokuva vaiheessa 2 kuvatulla tavalla.

 4. Säädä vahvistusta.

  Korosta Kuva 1 tai Kuva 2 ja optimoi peittokuvan valotus painamalla 1 tai 3 valitaksesi vahvistuksen arvoista 0,1 - 2,0. Toista toiselle kuvalle. Oletusarvo on 1,0; valitse 0,5 puolittaaksesi vahvistuksen tai 2,0 kaksinkertaistaaksesi sen. Vahvistuksen vaikutukset näkyvät Esikatselu- sarakkeessa.

 5. Esikatsele peittokuvaa.

  Esikatsella koostumus, paina 4 tai 2 sijoittaa kohdistin esikatselu sarakkeessa, paina 1 tai 3 korostamaan peitto ja paina J (huomaa, että värit ja kirkkaus esikatselu saattaa poiketa lopullisesta kuva). Tallenna peittokuva näyttämättä esikatselua valitsemalla Tallenna . Voit palata vaiheeseen 4 ja valita uusia kuvia tai säätää vahvistusta napauttamalla W .

 6. Tallenna peittokuva.

  Tallenna peitto painamalla J esikatselun ollessa näytössä. Kun peittokuva on luotu, tuloksena oleva kuva näytetään täysikokoisena.

Kuvan peittokuva

Vain NEF (RAW) -valokuvia, joissa on sama kuva-alue ja bittisyvyys, voidaan yhdistää. Peittokuva tallennetaan hienossa JPEG-muodossa, ja siinä on samat valokuvatiedot (mukaan lukien kuvauspäivämäärä, mittaus, suljinaika, aukko, kuvaustapa, valotuskorjaus, polttoväli ja kuvan suunta) sekä valkotasapainon ja kuvansäädön arvot kuin Kuvalle 1 valittu valokuva. Nykyinen kuvan kommentti liitetään peittoon, kun se tallennetaan; tekijänoikeustietoja ei kuitenkaan kopioida.