Google Traducere
ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.
Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.
Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.
Ștergerea imaginilor
Urmați pașii de mai jos pentru a
Utilizarea butonului Ștergere
Apăsați butonul O pentru a șterge imaginea curentă.
-
Selectați fotografia dorită cu selectorul multiplu și apăsați butonul O
- Va fi afișată o casetă de dialog de confirmare.
- Pentru a ieși fără a șterge imaginea, apăsați K
-
Apăsați din nou tasta O
Imaginea va fi ștearsă.
Ștergerea mai multor imagini
Folosiți [ Ştergere ] din meniul de redare pentru a șterge mai multe imagini simultan. Rețineți că, în funcție de numărul de imagini, ștergerea poate necesita un anumit timp.
| Opţiune | Descriere | |
|---|---|---|
| Q | [ Imagini selectate ] | Ștergeți imaginile selectate. |
| d | [ Propuneri de ştergere ] | Ștergeți imaginile cotate cu ratingul d (candidate pentru ștergere). |
| i | [ Imagini fotogr. pe datele selectate ] | Ștergeți toate fotografiile făcute la datele selectate. |
| R | [ Toate imaginile ] | Ștergeți toate imaginile din folderul selectat în prezent pentru [ Dosar redare ] în meniul de redare. |
Ștergerea imaginilor selectate
-
Selectați imagini.
-
Evidențiați fotografiile și apăsați butonul W ( Q ) pentru a selecta; fotografiile selectate sunt marcate cu o bifă (
). Pentru a elimina bifa (
) și deselectați imaginea curentă, apăsați din nou butonul W ( Q ).
- Repetați până când sunt selectate toate imaginile dorite.
- Pentru a vizualiza imaginea evidențiată pe tot ecranul, apăsați și mențineți apăsat butonul X
-
-
Ștergeți imaginile.
- Apăsați J ; va fi afișată o casetă de dialog de confirmare.
- Evidențiați [ Da ] și apăsați J pentru a șterge fotografiile selectate.
Candidați pentru ștergere
-
Selectați imagini.
- Aparatul aparat foto va lista toate fotografiile clasificate d (candidate pentru ștergere). Fotografiile pe care nu doriți să le ștergeți în prezent pot fi deselectate evidențiindu-le folosind selectorul multiplu și apăsând W ( Q ).
- Pentru a vizualiza imaginea evidențiată pe tot ecranul, apăsați și mențineți apăsat butonul X
-
Ștergeți imaginile.
- Apăsați J ; va fi afișată o casetă de dialog de confirmare.
- Evidențiați [ Da ] și apăsați J pentru a șterge fotografiile selectate.
Fotografii realizate la datele selectate
-
Selectați datele.
- Evidențiați datele folosind selectorul multiplu și apăsați 2 pentru a selecta; datele selectate sunt marcate cu pictograme M Datele selectate pot fi deselectate apăsând din nou 2 .
- Repetați până când ați selectat toate datele dorite.
-
Ștergeți imaginile.
- Apăsați J ; va fi afișată o casetă de dialog de confirmare.
- Evidențiați [ Da ] și apăsați J pentru a șterge toate fotografiile realizate în datele selectate.
