Google Traducere
ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.
Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.
Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.
Conectare la alte aparate foto
Buton G U F meniu rețea
Conectați-vă la alte camere pentru sincronizarea obturatorului sau a ceasului.
Declanşare sincronizată
Selectați [ ON ] pentru a sincroniza declanşare obturatorului cu cele ale camerelor din aceeași rețea.
Setări reţea
Adăugați profiluri de rețea aparat foto . Acest element poate fi folosit și pentru a alege dintre profilurile de rețea existente.
Creare profil
Creați profiluri de rețea noi ( 0 Lansare sincronizată ).
- Dacă există deja mai multe profiluri, puteți apăsa J pentru a alege un profil și a vă conecta la rețeaua selectată.
- Pentru a edita un profil existent, evidențiați-l și apăsați 2 .
| Opţiune | Descriere |
|---|---|
| [ General ] |
|
| [ TCP/IP ] | Ajustați setările TCP/IP . Este necesară o adresă IP.
|
Copiere pe/de pe card
Copiați profilurile de rețea create pe carduri de memorie pentru a le partaja cu alte camere.
| Opţiune | Descriere |
|---|---|
| [ Copiere profil de pe card ] | Copiați profilurile din directorul rădăcină al cardului de memorie în lista de profiluri aparat foto .
|
| [ Copiere profil pe card ] | Copiați profilurile de pe aparat foto pe cardul de memorie. Evidențiați un profil și apăsați J pentru a-l copia pe cardul de memorie.
|
Întrerupere conexiune curentă
Încheiați conexiunea la rețeaua curentă.
Principal/la distanţă
Alegeți un rol pentru fiecare aparat foto dintre „principală” și „la distanță”. Apăsarea butonului declanşare de pe aparat foto principală eliberează declanșatoarele tuturor camerelor la distanță care se află atât în aceeași rețea, cât și în același grup.
Setări grup
Camerele pot fi grupate pentru declanşare sincronizată, iar camere la distanță pot fi adăugate la fiecare grup. Comutarea grupurilor comută și aparat foto la distanță controlate de camera principală.
- Acest element este disponibil numai când este selectat [ Aparat foto principal ] pentru [ Principal/la distanţă ].
Nou
Creați setări de grup.
- Dacă există deja mai multe setări de grup, utilizați selectorul multiplu pentru a alege un grup și apăsați J
- Pentru a edita o setare de grup existentă, evidențiați-o și apăsați 2 .
| Opţiune | Descriere |
|---|---|
| [ Nume afişat ] | Introduceți numele afișat pentru grupul aparat foto la distanță. |
| [ Nume grup ] | Introduceți un nume de grup pentru camerele sincronizate. |
| [ Listă aparate foto la distanţă ] | Vizualizați starea aparat foto la distanță ( 0 Vizualizare stare cameră la distanță ). |
Copiere pe/de pe card
Copiați setările de grup pe carduri de memorie pentru a le partaja cu alte camere.
| Opţiune | Descriere |
|---|---|
| [ Copiere de pe card ] | Adăugați setări de grup la aparat foto de pe cardul de memorie. Evidențiați un grup și apăsați J pentru a le adăuga la aparat foto . |
| [ Copiere pe card ] | Copiați setările de grup de pe aparat foto pe cardul de memorie. Evidențiați un grup și apăsați 2 pentru a afișa lista de destinații. Selectați o destinație și apăsați J pentru a copia setările de grup pe cardul de memorie. |
Nume grup
Introduceți un nume de grup pentru camerele la distanță. Potrivirea numelui grupului aparat foto la distanță cu cel setat cu [ Setări grup ] > [ Nume grup ] pentru aparat foto principală din aceeași rețea permite aparat foto principale să declanşare obturatoarele camerelor la distanță din același grup.
- Acest element este disponibil numai când este selectat [ Aparat foto la distanţă ] pentru [ Principal/la distanţă ].
Sincronizare dată şi oră
Setați ceasurile camerelor la distanță la data și ora raportate de aparat foto principală ( 0 Sincronizarea ceasurilor camerei ).
Suprascriere infor. drept de autor
Selectarea acestei opțiuni suprascrie informațiile despre drepturile de autor de pe orice cameră la distanță conectată în prezent cu informațiile despre drepturile de autor stocate pe aparat foto principală.
