Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Poveži se sa drugim fotoaparatima

G дугме U F мрежни мени

Повежите се са другим камерама ради синхронизације затварача или сата.

Sinhronizovano okidanje

Изаберите [ ON ] да бисте синхронизовали окидање затварача са онима на камерама на истој мрежи.

Podešavanja mreže

Додај мрежне профиле фотоапарат . Ова ставка се такође може користити за избор из постојећих мрежних профила.

Kreiraj profil

Креирајте нове мрежне профиле ( 0 Синхронизовано издање ).

  • Ако већ постоји више профила, можете притиснути J да бисте изабрали профил и повезали се са изабраном мрежом.
  • Да бисте изменили постојећи профил, означите га и притисните 2 .
Опција Опис
[ Opšte ]
  • [ Naziv profila ]: Преименујте профил.
  • [ Zaštita lozinkom ]: Изаберите [ Uključeno ] да бисте захтевали унос лозинке пре промене профила. Да бисте променили лозинку, означите [ Uključeno ] и притисните 2 .
[ TCP/IP ]

Подесите TCP/IP подешавања. Потребна је IP адреса.

  • Ако је изабрано [ ON ] за [ Automatsko pribavljanje ], IP адреса и маска подмреже биће преузете преко DHCP сервера или аутоматског IP адресирања.
  • Изаберите [ OFF ] да бисте ручно унели IP адресу ([ Adresa ]) и маску подмреже ([ Maska ]).

Kopiraj na karticu/sa kartice

Копирајте креиране мрежне профиле на меморијске картице да бисте их делили са другим камерама.

Опција Опис
[ Kopiraj profil sa kartice ]

Копирајте профиле из коренског директоријума меморијске картице на листу профила фотоапарат .

  • Отворени мрежни профили се не могу копирати.
[ Kopiraj profil na karticu ]

Копирајте профиле са фотоапарат на меморијску картицу. Означите профил и притисните J да бисте га копирали на меморијску картицу.

  • Профили заштићени лозинком не могу се копирати.

Prekini trenutnu vezu

Прекините везу са тренутном мрежом.

Glavni/daljinski

Изаберите улогу за сваку фотоапарат између „главне“ и „даљинске“. Притиском на дугме окидање окидача на главној фотоапарат отпуштају се затварачи на свим удаљеним камерама које су обе на истој мрежи и у истој групи.

Grupna podešavanja

Камере се могу груписати за синхронизовано окидање , а удаљене камере се могу додати свакој групи. Пребацивањем група се такође мењају удаљене фотоапарат које контролише главна камера.

  • Ова ставка је доступна само када је [ Glavni fotoaparat ] изабрано за [ Glavni/daljinski ].

Novi

Креирајте подешавања групе.

  • Ако већ постоји више од једног групног подешавања, користите вишенаменски селектор да бисте изабрали групу и притисните J
  • Да бисте изменили постојеће подешавање групе, означите га и притисните 2 .
Опција Опис
[ Ime za prikaz ] Унесите име за приказ групе удаљених фотоапарат .
[ Ime grupe ] Унесите назив групе за синхронизоване камере.
[ Lista daljinskih fotoaparata ] Погледајте статус удаљене фотоапарат ( 0 Преглед статуса удаљене камере ).

Kopiraj na karticu/sa kartice

Копирајте групна подешавања на меморијске картице да бисте их делили са другим фотоапаратима.

Опција Опис
[ Kopiraj sa kartice ] Додајте групна подешавања фотоапарат са меморијске картице. Означите групу и притисните J да бисте их додали фотоапарат .
[ Kopiraj na karticu ] Копирајте подешавања групе са фотоапарат на меморијску картицу. Означите групу и притисните 2 да бисте приказали листу одредишта. Изаберите одредиште и притисните J да бисте копирали подешавања групе на меморијску картицу.

Ime grupe

Унесите назив групе за удаљене камере. Усклађивање назива групе удаљених фотоапарат са називом подешеним помоћу [ Grupna podešavanja ] > [ Ime grupe ] за главну фотоапарат на истој мрежи омогућава главној фотоапарат да окидање затвараче на удаљеним камерама у истој групи.

  • Ова ставка је доступна само када је [ Daljinski fotoaparat ] изабрано за [ Glavni/daljinski ].

Sinhronizujte datum i vreme

Подесите сатове на удаљеним камерама на датум и време које је пријавила главна фотоапарат ( 0 Синхронизација сатова камере ).

Zameni inf. o autor. pravima

Избором ове опције, информације о ауторским правима на свим удаљеним камерама које су тренутно повезане преписују се информације о ауторским правима сачуване на главној фотоапарат .