Valitse, voidaanko kameran virtalähteenä käyttää USB-liitännällä varustettuja lisävarusteena saatavia verkkolaitteita tai tietokoneita (USB-virransyöttö). USB-virransyötön avulla kameraa voidaan käyttää samalla, kun se rajoittaa akun tyhjenemistä.

Vaihtoehto

Kuvaus

[ Ota käyttöön ]

Kamera käyttää virtaa kytketyistä laitteista, kun se on päällä. Liitetyt laitteet saavat virtaa myös kameran ollessa pois päältä, jos Bluetooth-lataus on käynnissä tai muistikortin käyttövalo palaa.

[ Poista käytöstä ]

Kamera ei käytä virtaa liitetyistä laitteista milloin tahansa.

  • Virta toimitetaan kameraan vain, kun akku on asetettu.

  • USB-virransyötön kuvake näkyy kuvausnäytössä ja ohjauspaneelissa, kun kameran virtalähde on ulkoinen lähde.

  • Lisätietoja on kohdassa ”Verkkolaitteiden lataaminen” ( Verkkolaitteiden lataaminen ).

Tietokoneen USB-virransyöttö
  • Ennen kuin käytät kameraa virtalähteenä tietokoneella, tarkista, että tietokoneessa on tyypin C USB-liitin. Liitä kamera tietokoneeseen UC-E25-USB-kaapelilla (saatavana erikseen).

  • Mallista ja tuotetiedoista riippuen jotkut tietokoneet eivät tuota virtaa kameran virran saamiseksi.

"Virranjakelu" vs. "Lataus"

Kameran virransyöttöä kutsutaan "virranjakamiseksi", kun taas termiä "lataus" käytetään, kun virtaa syötetään vain kameran akun lataamiseen. Alla on esitetty olosuhteet, joissa ulkoisten laitteiden syöttämää virtaa käytetään kameran virtalähteeseen tai akun lataamiseen.

Vaihtoehto valittu [ USB-virransyöttö ]

Kamera

Ulkoista virtalähdettä käytetään

[ Ota käyttöön ]

Päällä 1

Virranjakelu

Vinossa

Lataus 2

[ Poista käytöstä ]

Päällä 1

-

Vinossa

Lataus 2

  1. Sisältää tapaukset, joissa virtakytkin on OFF-asennossa, mutta Bluetooth-lataus on käynnissä tai muistikortin käyttövalo palaa.

  2. Kameraan asetetut EN-EL15c- ja EN-EL15b-paristot latautuvat, kun kamera on kytketty valinnaiseen verkkovirtalaitteeseen tai USB: n kautta tietokoneeseen.