Google Translate
TATO SLUŽBA MŮŽE OBSAHOVAT PŘEKLADY ZAJIŠTĚNÉ SLUŽBAMI GOOGLE. SPOLEČNOST GOOGLE ODMÍTÁ VEŠKERÉ ZÁRUKY VE VZTAHU K PŘEKLADŮM, A TO VÝSLOVNÉ NEBO PŘEDPOKLÁDANÉ, VČETNĚ JAKÝCHKOLI ZÁRUK NA PŘESNOST, SPOLEHLIVOST A VČETNĚ VEŠKERÝCH PŘEDPOKLÁDANÝCH ZÁRUK OBCHODOVATELNOSTI, VHODNOSTI PRO URČITÝ ÚČEL A NEPORUŠENÍ PRÁV.
Referenční příručky společnosti Nikon Corporation (níže, „Nikon“) byly přeloženy pro vaše pohodlí s využitím překladatelského softwaru využívajícího službu Google Translate. Bylo vynaloženo přiměřené úsilí, aby se dosáhlo přesných překladů, nicméně žádný automatický překlad není dokonalý, ani není určen k nahrazení překladatelů. Překlady jsou poskytovány jako služba uživatelům referenčních příruček Nikon a jsou poskytovány „tak jak jsou“. Na přesnost, spolehlivost nebo správnost jakýchkoli překladů z angličtiny do jiného jazyka není poskytována žádná záruka jakéhokoli druhu, ať již výslovná, nebo předpokládaná. Určitý obsah (obrázky, videa, flashové prezentace, atd.) nemusí být kvůli omezením překladatelského softwaru správně přeložen.
Oficiálním textem je anglická verze referenčních příruček. Jakékoli nesrovnalosti nebo rozdíly vzniklé překladem nejsou závazné a nemají žádný právní účinek na dodržování shody nebo za účelem vymahatelnosti. V případě jakýchkoli otázek vyvstalých s ohledem na přesnost informací obsažených v přeložených referenčních příručkách se podívejte na anglickou verzi příruček, která je oficiální verzí.
Mazání snímků
Postupujte podle níže uvedených kroků
Použití tlačítka Smazat
Stisknutím tlačítka O smažete aktuální snímek.
-
Vyberte požadovaný snímek multifunkčním voličem a stiskněte tlačítko O
- Zobrazí se potvrzovací dialog.
- Chcete-li ukončit bez smazání snímku, stiskněte K
-
Znovu stiskněte O
Obrázek bude smazán.
Smazání více snímků
Pro smazání více snímků najednou použijte v nabídce přehrávání možnost [ Mazání snímků ]. Upozorňujeme, že v závislosti na počtu snímků může smazání trvat určitou dobu.
| Volba | Popis | |
|---|---|---|
| Q | [ Vybrané snímky ] | Smazat vybrané snímky. |
| d | [ Určeno pro vymazání ] | Smazat obrázky s hodnocením d (kandidát k smazání). |
| i | [ Snímky k vybraným datům ] | Smazat všechny snímky pořízené ve vybraných termínech. |
| R | [ Všechny snímky ] | Smaže všechny snímky ve složce aktuálně vybrané pro [ Přehrávaná složka ] v nabídce přehrávání. |
Mazání vybraných snímků
-
Vyberte obrázky.
-
Vyberte snímky a stisknutím tlačítka W ( Q ) je vyberte; vybrané snímky jsou označeny fajfkou (
). Chcete-li odstranit zaškrtnutí (
) a zrušte výběr aktuálního snímku, stiskněte znovu tlačítko W ( Q ).
- Opakujte, dokud nebudou vybrány všechny požadované obrázky.
- Chcete-li zobrazit označený obrázek na celé obrazovce, stiskněte a podržte tlačítko X
-
-
Smažte obrázky.
- Stiskněte J ; zobrazí se potvrzovací dialog.
- Vyberte [ Ano ] a stiskněte tlačítko J pro smazání vybraných snímků.
Kandidáti na vyřazení
-
Vyberte obrázky.
- fotoaparát zobrazí seznam všech snímků s hodnocením d (kandidáti k vymazání). Snímky, které aktuálně nechcete vymazat, lze zrušit jejich označením pomocí multifunkčního voliče a stisknutím tlačítka W ( Q ).
- Chcete-li zobrazit označený obrázek na celé obrazovce, stiskněte a podržte tlačítko X
-
Smažte obrázky.
- Stiskněte J ; zobrazí se potvrzovací dialog.
- Vyberte [ Ano ] a stiskněte tlačítko J pro smazání vybraných snímků.
Snímky pořízené ve vybraných termínech
-
Vyberte data.
- Vyberte data pomocí multifunkčního voliče a stiskněte tlačítko 2 pro jejich výběr; vybraná data jsou označena symboly M Výběr vybraných dat lze zrušit dalším stisknutím tlačítka 2 .
- Opakujte, dokud nevyberete všechna požadovaná data.
-
Smažte obrázky.
- Stiskněte J ; zobrazí se potvrzovací dialog.
- Vyberte možnost [ Ano ] a stiskněte tlačítko J pro smazání všech snímků pořízených ve vybraných termínech.
