Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TATO SLUŽBA MŮŽE OBSAHOVAT PŘEKLADY ZAJIŠTĚNÉ SLUŽBAMI GOOGLE. SPOLEČNOST GOOGLE ODMÍTÁ VEŠKERÉ ZÁRUKY VE VZTAHU K PŘEKLADŮM, A TO VÝSLOVNÉ NEBO PŘEDPOKLÁDANÉ, VČETNĚ JAKÝCHKOLI ZÁRUK NA PŘESNOST, SPOLEHLIVOST A VČETNĚ VEŠKERÝCH PŘEDPOKLÁDANÝCH ZÁRUK OBCHODOVATELNOSTI, VHODNOSTI PRO URČITÝ ÚČEL A NEPORUŠENÍ PRÁV.

Referenční příručky společnosti Nikon Corporation (níže, „Nikon“) byly přeloženy pro vaše pohodlí s využitím překladatelského softwaru využívajícího službu Google Translate. Bylo vynaloženo přiměřené úsilí, aby se dosáhlo přesných překladů, nicméně žádný automatický překlad není dokonalý, ani není určen k nahrazení překladatelů. Překlady jsou poskytovány jako služba uživatelům referenčních příruček Nikon a jsou poskytovány „tak jak jsou“. Na přesnost, spolehlivost nebo správnost jakýchkoli překladů z angličtiny do jiného jazyka není poskytována žádná záruka jakéhokoli druhu, ať již výslovná, nebo předpokládaná. Určitý obsah (obrázky, videa, flashové prezentace, atd.) nemusí být kvůli omezením překladatelského softwaru správně přeložen.

Oficiálním textem je anglická verze referenčních příruček. Jakékoli nesrovnalosti nebo rozdíly vzniklé překladem nejsou závazné a nemají žádný právní účinek na dodržování shody nebo za účelem vymahatelnosti. V případě jakýchkoli otázek vyvstalých s ohledem na přesnost informací obsažených v přeložených referenčních příručkách se podívejte na anglickou verzi příruček, která je oficiální verzí.

Připojit k počítači

Tlačítko G U F síťová nabídka

Připojení k počítačům přes bezdrátovou síť LAN.

Nastavení sítě

Přidat síťové profily fotoaparát . Tuto položku lze také použít k výběru z existujících síťových profilů.

Tvorba profilů

Vytvořte nové síťové profily ( 0 Přímé bezdrátové připojení k počítači (režim přístupového bodu Wi-Fi ) , Připojení k existující síti prostřednictvím bezdrátové sítě LAN (režim stanice Wi-Fi ) ).

  • Pokud již existuje více než jeden profil, můžete stisknutím tlačítka J vybrat profil a připojit se k vybrané síti.
  • Chcete-li upravit existující profil, zvýrazněte jej a stiskněte 2 .
Volba Popis
[ Všeobecné ]
  • [ Název profilu ]: Přejmenujte profil.
  • [ Ochrana heslem ]: Vyberte [ Zapnuto ], pokud chcete, aby bylo před změnou profilu vyžadováno zadání hesla. Chcete-li heslo změnit, zvýrazněte [ Zapnuto ] a stiskněte tlačítko 2 .
[ Bezdrátová síť ]

Zobrazit nastavení připojení k bezdrátovým sítím.

  • Režim stanice Wi-Fi : Úprava nastavení pro připojení k síti přes router.

    • [ SSID ]: Zadejte SSID sítě.
    • [ Kanál ]: Vybráno automaticky.
    • [ Autentizace/šifrování ]: Vyberte typ šifrování používaného v bezdrátové síti.
    • [ Heslo ]: Zadejte heslo k síti.
  • Režim přístupového bodu Wi-Fi : Upravte nastavení pro přímé bezdrátové připojení k fotoaparát .

    • [ SSID ]: Vyberte SSID fotoaparát .
    • [ Kanál ]: Vyberte [ Automaticky ] nebo [ Manuálně ]
    • [ Autentizace/šifrování ]: Vyberte typ šifrování používaného v bezdrátové síti.
    • [ Heslo ]: Vyberte heslo fotoaparát .
[ TCP/IP ]

Upravte nastavení TCP/IP pro síťové profily v režimu stanice Wi-Fi . Je vyžadována IP adresa.

  • Pokud je pro [ Získat automaticky ] vybrána možnost [ ON ], bude IP adresa a maska podsítě získána prostřednictvím DHCP serveru nebo automatického přidělování IP adres.
  • Vyberte [ OFF ] pro ruční zadání IP adresy ([ Adresa ]) a masky podsítě ([ Maska ]).

Kopírovat na kartu/z karty

Zkopírujte vytvořené síťové profily na paměťové karty a sdílejte je s dalšími fotoaparáty.

Volba Popis
[ Kopírovat profil z karty ]

Zkopírujte profily z kořenového adresáře paměťové karty do seznamu profilů fotoaparát .

  • Otevřené síťové profily nelze kopírovat.
[ Kopírovat profil na kartu ]

Zkopírujte profily z fotoaparát na paměťovou kartu. Vyberte profil a stisknutím tlačítka J jej zkopírujte na paměťovou kartu.

  • Profily chráněné heslem nelze kopírovat.

Ukončit současné připojení

Ukončete připojení k aktuální síti.

Typ připojení

Vyberte provozní režim, který se má použít, když je fotoaparát připojen k síti.

Volba Popis
[ Přenos snímků ] Nahrávejte fotografie do počítače ihned po jejich pořízení nebo nahrávejte stávající snímky z paměťové karty fotoaparát .
[ Ovládání fotoaparátu ] Pro ovládání fotoaparát a pořizování snímků na dálku z počítače použijte software NX Tether .

Možnosti

Upravte nastavení nahrávání.

Automatické odesílání

Vyberte [ ON ] pro označení nových fotografií k nahrání ihned po jejich pořízení.

  • Nahrávání začne až po nahrání fotografie na paměťovou kartu. Ujistěte se, že je ve fotoaparát vložena paměťová karta.
  • Videa se neodesílají automaticky. Místo toho je nutné je odeslat z obrazovky přehrávání ( 0 Výběr snímků k odeslání ).

Vymazat po odeslání

Vyberte [ ON ], chcete-li, aby se fotografie z paměťové karty fotoaparát po dokončení nahrávání automaticky smazaly.

  • Soubory označené k přenosu před výběrem možnosti [ ON ] nebudou smazány.
  • Mazání může být během některých operací fotoaparát pozastaveno.

Odeslat soubory RAW + JPEG jako

Při nahrávání snímků RAW + JPEG zvolte, zda chcete nahrát soubory NEF ( RAW ) i JPEG , nebo pouze kopii NEF ( RAW ) nebo JPEG .

Odeslat soubory RAW + HEIF jako

Při nahrávání snímků RAW + HEIF zvolte, zda chcete nahrát oba soubory – NEF ( RAW ) i HEIF , nebo pouze kopii NEF ( RAW ) nebo HEIF .

Odeslat video RAW jako

Při nahrávání videí pořízených s vybranou možností [ N-RAW 12 bitů (NEV) ] v nabídce nahrávání videa v části [ Typ souboru videa ] zvolte, zda chcete nahrát soubory RAW i MP4 , nebo pouze kopii MP4 .

Odeslat složku

Označit všechny fotografie ve vybrané složce k nahrání. Označení bude použito na všechny fotografie bez ohledu na to, zda byly dříve nahrány.

  • Videa nebudou označena k nahrání. Místo toho je nutné je nahrát z obrazovky přehrávání.

Zrušit celý výběr?

Odeberte označení nahrávání ze všech obrázků. Nahrávání obrázků s ikonou „nahrávání“ bude okamžitě ukončeno.