Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TATO SLUŽBA MŮŽE OBSAHOVAT PŘEKLADY ZAJIŠTĚNÉ SLUŽBAMI GOOGLE. SPOLEČNOST GOOGLE ODMÍTÁ VEŠKERÉ ZÁRUKY VE VZTAHU K PŘEKLADŮM, A TO VÝSLOVNÉ NEBO PŘEDPOKLÁDANÉ, VČETNĚ JAKÝCHKOLI ZÁRUK NA PŘESNOST, SPOLEHLIVOST A VČETNĚ VEŠKERÝCH PŘEDPOKLÁDANÝCH ZÁRUK OBCHODOVATELNOSTI, VHODNOSTI PRO URČITÝ ÚČEL A NEPORUŠENÍ PRÁV.

Referenční příručky společnosti Nikon Corporation (níže, „Nikon“) byly přeloženy pro vaše pohodlí s využitím překladatelského softwaru využívajícího službu Google Translate. Bylo vynaloženo přiměřené úsilí, aby se dosáhlo přesných překladů, nicméně žádný automatický překlad není dokonalý, ani není určen k nahrazení překladatelů. Překlady jsou poskytovány jako služba uživatelům referenčních příruček Nikon a jsou poskytovány „tak jak jsou“. Na přesnost, spolehlivost nebo správnost jakýchkoli překladů z angličtiny do jiného jazyka není poskytována žádná záruka jakéhokoli druhu, ať již výslovná, nebo předpokládaná. Určitý obsah (obrázky, videa, flashové prezentace, atd.) nemusí být kvůli omezením překladatelského softwaru správně přeložen.

Oficiálním textem je anglická verze referenčních příruček. Jakékoli nesrovnalosti nebo rozdíly vzniklé překladem nejsou závazné a nemají žádný právní účinek na dodržování shody nebo za účelem vymahatelnosti. V případě jakýchkoli otázek vyvstalých s ohledem na přesnost informací obsažených v přeložených referenčních příručkách se podívejte na anglickou verzi příruček, která je oficiální verzí.

Připojit k dalším fotoaparátům

Tlačítko G U F síťová nabídka

Připojte se k dalším fotoaparátům pro synchronizaci závěrky nebo hodin.

Synchronizované spouštění

Vyberte [ ON ] pro synchronizaci otevření závěrky s fotoaparáty ve stejné síti.

Nastavení sítě

Přidat síťové profily fotoaparát . Tuto položku lze také použít k výběru z existujících síťových profilů.

Tvorba profilů

Vytvořte nové síťové profily ( 0 Synchronizované vydání ).

  • Pokud již existuje více než jeden profil, můžete stisknutím tlačítka J vybrat profil a připojit se k vybrané síti.
  • Chcete-li upravit existující profil, zvýrazněte jej a stiskněte 2 .
Volba Popis
[ Všeobecné ]
  • [ Název profilu ]: Přejmenujte profil.
  • [ Ochrana heslem ]: Vyberte [ Zapnuto ], pokud chcete, aby bylo před změnou profilu vyžadováno zadání hesla. Chcete-li heslo změnit, zvýrazněte [ Zapnuto ] a stiskněte tlačítko 2 .
[ TCP/IP ]

Upravte nastavení TCP/IP . Je vyžadována IP adresa.

  • Pokud je pro [ Získat automaticky ] vybrána možnost [ ON ], bude IP adresa a maska podsítě získána prostřednictvím DHCP serveru nebo automatického přidělování IP adres.
  • Vyberte [ OFF ] pro ruční zadání IP adresy ([ Adresa ]) a masky podsítě ([ Maska ]).

Kopírovat na kartu/z karty

Zkopírujte vytvořené síťové profily na paměťové karty a sdílejte je s dalšími fotoaparáty.

Volba Popis
[ Kopírovat profil z karty ]

Zkopírujte profily z kořenového adresáře paměťové karty do seznamu profilů fotoaparát .

  • Otevřené síťové profily nelze kopírovat.
[ Kopírovat profil na kartu ]

Zkopírujte profily z fotoaparát na paměťovou kartu. Vyberte profil a stisknutím tlačítka J jej zkopírujte na paměťovou kartu.

  • Profily chráněné heslem nelze kopírovat.

Ukončit současné připojení

Ukončete připojení k aktuální síti.

Master/remote

Vyberte roli pro každý fotoaparát z možností „hlavní“ a „vzdálený“. Stisknutím tlačítka otevření na hlavním fotoaparát se uvolní závěrka na všech vzdálených fotoaparátech, které jsou ve stejné síti a ve stejné skupině.

Nastavení skupiny

Fotoaparáty lze seskupit pro synchronizované otevření a do každé skupiny lze přidat dálkově ovládané fotoaparáty. Přepínáním skupin se také přepíná dálkově ovládané fotoaparát , které ovládá hlavní fotoaparát.

  • Tato položka je k dispozici pouze tehdy, je-li v nabídce [ Master/remote ] vybrána možnost [ Fotoaparát Master ].

Nový

Vytvořte nastavení skupiny.

  • Pokud již existuje více než jedno nastavení skupiny, vyberte skupinu pomocí multifunkčního voliče a stiskněte tlačítko J
  • Chcete-li upravit existující nastavení skupiny, zvýrazněte jej a stiskněte 2 .
Volba Popis
[ Název displeje ] Zadejte zobrazovaný název pro skupinu vzdálených fotoaparát .
[ Název skupiny ] Zadejte název skupiny pro synchronizované kamery.
[ Seznam fotoaparátů Remote ] Zobrazení stavu vzdáleně ovládané fotoaparát ( 0 Zobrazení stavu vzdáleně ovládané kamery ).

Kopírovat na kartu/z karty

Zkopírujte nastavení skupiny na paměťové karty a sdílejte je s jinými fotoaparáty.

Volba Popis
[ Kopírovat z karty ] Přidání skupinových nastavení do fotoaparát z paměťové karty. Vyberte skupinu a stisknutím tlačítka J ji přidejte do fotoaparát .
[ Kopírovat na kartu ] Zkopírujte nastavení skupiny z fotoaparát na paměťovou kartu. Vyberte skupinu a stisknutím tlačítka 2 zobrazte seznam cílů. Vyberte cíl a stisknutím tlačítka J zkopírujte nastavení skupiny na paměťovou kartu.

Název skupiny

Zadejte název skupiny pro vzdálené kamery. Shoda názvu skupiny vzdálených fotoaparát s názvem nastaveným v nabídce [ Nastavení skupiny ] > [ Název skupiny ] pro hlavní fotoaparát ve stejné síti umožňuje hlavní fotoaparát otevření závěrky na vzdálených kamerách ve stejné skupině.

  • Tato položka je k dispozici pouze tehdy, je-li v nabídce [ Master/remote ] vybrána možnost [ Fotoaparát Remote ].

Synchronizovat datum a čas

Nastavte hodiny na vzdálených fotoaparátech na datum a čas hlášené hlavním fotoaparát ( 0 Synchronizace hodin fotoaparátu ).

Přepsat informace o autor. právu

Výběrem této možnosti se informace o autorských právech na všech aktuálně připojených vzdálených fotoaparátech přepíší informacemi o autorských právech uloženými na hlavním fotoaparát .