Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TATO SLUŽBA MŮŽE OBSAHOVAT PŘEKLADY ZAJIŠTĚNÉ SLUŽBAMI GOOGLE. SPOLEČNOST GOOGLE ODMÍTÁ VEŠKERÉ ZÁRUKY VE VZTAHU K PŘEKLADŮM, A TO VÝSLOVNÉ NEBO PŘEDPOKLÁDANÉ, VČETNĚ JAKÝCHKOLI ZÁRUK NA PŘESNOST, SPOLEHLIVOST A VČETNĚ VEŠKERÝCH PŘEDPOKLÁDANÝCH ZÁRUK OBCHODOVATELNOSTI, VHODNOSTI PRO URČITÝ ÚČEL A NEPORUŠENÍ PRÁV.

Referenční příručky společnosti Nikon Corporation (níže, „Nikon“) byly přeloženy pro vaše pohodlí s využitím překladatelského softwaru využívajícího službu Google Translate. Bylo vynaloženo přiměřené úsilí, aby se dosáhlo přesných překladů, nicméně žádný automatický překlad není dokonalý, ani není určen k nahrazení překladatelů. Překlady jsou poskytovány jako služba uživatelům referenčních příruček Nikon a jsou poskytovány „tak jak jsou“. Na přesnost, spolehlivost nebo správnost jakýchkoli překladů z angličtiny do jiného jazyka není poskytována žádná záruka jakéhokoli druhu, ať již výslovná, nebo předpokládaná. Určitý obsah (obrázky, videa, flashové prezentace, atd.) nemusí být kvůli omezením překladatelského softwaru správně přeložen.

Oficiálním textem je anglická verze referenčních příruček. Jakékoli nesrovnalosti nebo rozdíly vzniklé překladem nejsou závazné a nemají žádný právní účinek na dodržování shody nebo za účelem vymahatelnosti. V případě jakýchkoli otázek vyvstalých s ohledem na přesnost informací obsažených v přeložených referenčních příručkách se podívejte na anglickou verzi příruček, která je oficiální verzí.

Výběr obrázků k nahrání

Postupujte podle níže uvedených kroků vybrat aktuální obrázek k nahrání do chytrého zařízení, počítače nebo FTP serveru.

  • Položky nabídky i používané k výběru snímků k nahrání se liší v závislosti na typu připojeného zařízení.
    • Při připojení k Nikon Imaging Cloud pomocí [ Nikon Imaging Cloud ] ( 0 Nikon Imaging Cloud ) v nabídce sítě: [ Výběr k odeslání do Cloud ]
    • Při připojení k chytrému zařízení pomocí možnosti [ Připojit k chytrému zařízení ] ( 0 Připojit k chytrému zařízení ) v nabídce sítě: [ Výběr k odeslání na chytré zařízení ]
    • Při připojení k počítači pomocí možnosti [ Připojit k počítači ] ( 0 Připojit k počítači ) v nabídce sítě: [ Výběr k odeslání do počítače ], [ Priorita odesílání do počítače ]
    • Při připojení k FTP serveru pomocí možnosti [ Připojení k serveru FTP ] ( 0 Připojit k FTP serveru ) v nabídce sítě: [ Výběr k odeslání (FTP) ], [ Priorita odesílání (FTP) ]
  • Videa nelze vybrat k nahrání, pokud je fotoaparát připojen k chytrému zařízení prostřednictvím aplikace SnapBridge nebo ke Nikon Imaging Cloud .
  • Videa o velikosti větší než 4 GB nelze vybrat k nahrání.
  1. Vyberte požadovaný snímek a stiskněte tlačítko i .

  2. Vyberte možnost [ Výběr k odeslání do Cloud ], [ Výběr k odeslání na chytré zařízení ], [ Výběr k odeslání do počítače ], [ Výběr k odeslání (FTP) ], [ Priorita odesílání do počítače ] nebo [ Priorita odesílání (FTP) ] a stiskněte tlačítko J

    • Chcete-li nahrát snímky v určeném pořadí, vyberte možnost [ Výběr k odeslání do Cloud ], [ Výběr k odeslání na chytré zařízení ], [ Výběr k odeslání do počítače ] nebo [ Výběr k odeslání (FTP) ]. Snímky budou přidány na konec fronty pro nahrání a nahrávání se nezačne, dokud nebudou nahrány všechny ostatní snímky.

    • Chcete-li snímky nahrát okamžitě (i když jsou snímky označené k nahrání již ve frontě pro nahrání), vyberte možnost [ Priorita odesílání do počítače ] nebo [ Priorita odesílání (FTP) ].

    • U snímků vybraných k nahrání se zobrazí ikona. Ikona se liší v závislosti na vybrané položce nabídky i .

      • Pokud je vybrána možnost [ Výběr k odeslání do Cloud ]: p
      • Pokud je vybrána možnost [ Výběr k odeslání na chytré zařízení ], [ Výběr k odeslání do počítače ] nebo [ Výběr k odeslání (FTP) ]: W
      • Pokud je vybrána možnost [ Priorita odesílání do počítače ] nebo [ Priorita odesílání (FTP) ]: s

Odstranění označení pro nahrání

Opakujte kroky 1–2 pro odstranění označení pro nahrání z vybraných obrázků.