Valitse kuvankäsittelyvaihtoehdot ("Kuvanhallinta") uusille valokuville kohtauksen tai luovan tarkoituksen mukaan. Lisätietoja on kohdassa ” i valikko” kohdassa ”Aseta kuvan hallinta” ( Aseta kuvan hallinta ).

Kuvansäätimien muokkaaminen valikoista

Olemassa olevia esiasetettuja tai mukautettuja Picture Control -säätimiä voidaan muokata kohtauksen tai käyttäjän luovuuden mukaan.

 1. Valitse Picture Control.

  Korosta haluamasi Picture Control Picture Control -luettelosta ja paina 2 .

 2. Muokkaa valittua Picture Control -sovellusta.
  • Korosta haluamasi asetus painamalla 1 tai 3 (Picture Control Settings ). Paina 4 tai 2 valitaksesi arvon 1: n välein, tai kierrä alikomentokiekkoa valitaksesi arvon 0,25: n välein.

  • Käytettävissä olevat vaihtoehdot vaihtelevat valitun Picture Control -sovelluksen mukaan.

  • Säädäksesi tasot nopeasti tasapainotetuille [ Terävöitys ], [ Keskitason teroitus ] ja [ Selkeys ], korosta [ Pikaterävä ] ja paina 4 tai 2 .

  • Voit hylätä muutokset ja aloittaa uudelleen oletusasetuksista painamalla O painiketta.

 3. Tallenna muutokset ja poistu.

  Tallenna muutokset painamalla J

i valikko
 • Jos haluat valita Kuvansäätimet i valikossa, korosta [ Aseta kuvan hallinta ] ja paina J

 • Paina 4 ja 2 valitaksesi Picture Control ja paina 3 näyttääksesi Picture Control -asetukset. Mahdollisten muutosten vaikutuksia voidaan esikatsella näytössä.

Hallitse kuvan hallintaa

Nykyisten kuvansäätimien muutokset voidaan tallentaa valokuvien tai elokuvien kuvausvalikossa [Hallitse kuvan hallintaa ] -kohdalla luomalla mukautettuja kuvansäätimiä, jotka voidaan sitten kopioida muistikortille ja käyttää yhteensopivassa ohjelmistossa tai jakaa saman mallin kameroiden kesken. .