Yhdistä tietokoneisiin Wi-Fin kautta.

Wi-Fi-yhteys

Valitse Ota käyttöön, jos haluat muodostaa yhteyden käyttämällä verkkoasetuksissa tällä hetkellä valittuja asetuksia .

Verkkoasetukset

Valitse Luo profiili luodaksesi uuden verkkoprofiilin ( 0 Yhteyden muodostaminen Access-Point-tilassa , Yhdistäminen infrastruktuuritilassa ). Jos useampi kuin yksi profiili on jo olemassa, voit valita profiilin luettelosta J Jos haluat muokata olemassa olevaa profiilia, korosta se ja paina 2 . Seuraavat vaihtoehdot tulevat näkyviin:

  • Yleistä : Profiilin nimi ja salasana. Valitse Profiilin nimi nimetäksesi profiilin uudelleen (oletusarvoisesti profiilin nimi on sama kuin verkon SSID). Jos haluat vaatia salasanan syöttämistä ennen profiilin vaihtamista, valitse Salasanasuojaukseksi Päällä (vaihtaaksesi salasanan korosta Päällä ja paina 2 ).
  • Langaton : Säädä asetuksia verkkoon liittämistä varten reitittimen kautta (infrastruktuuritila) tai suoraa langatonta yhteyttä varten kameraan (tukiasematila).

    • Infrastruktuuritila : Syötä verkon SSID ja salasana ja valitse verkossa käytettävä todennus/salaustyyppi ( OPEN tai WPA2-PSK-AES ). Kanava valitaan automaattisesti.
    • Tukiasematila : Syötä SSID ja valitse kanava (valitse Automaattinen kanavan valintaa varten tai Manuaalinen valitaksesi kanavan manuaalisesti) ja todennus-/salaustyyppi ( OPEN tai WPA2-PSK-AES ), jota käytetään liitettäessä kameraan. Jos WPA2-PSK-AES on valittu kohtaan Todennus/salaus , voit myös asettaa kameran salasanan.
  • TCP/IP : Jos Ota käyttöön on valittuna Hae automaattisesti -kohdassa, infrastruktuuritilan yhteyksien IP-osoite ja aliverkon peite hankitaan DHCP-palvelimen tai automaattisen IP-osoitteen kautta. Valitse Poista manuaalisesti syöttääksesi IP-osoitteen ( Osoite ) ja aliverkon peitteen ( Mask ). Huomaa, että infrastruktuuritilan yhteyksiä varten tarvitaan IP-osoite.

Vaihtoehdot

Säädä latausasetuksia.

Automaattinen lähetys

Valitse Käytössä, jos haluat ladata uusia kuvia heti, kun niitä otetaan. Lataus alkaa vasta, kun valokuva on tallennettu muistikortille; varmista, että muistikortti on asetettu kameraan. Elokuvatilassa otettuja elokuvia ja valokuvia ei ladata automaattisesti, kun tallennus on valmis, vaan ne on sen sijaan lähetettävä toistonäytöstä ( 0 Kuvien lataaminen ).

Poista lähetyksen jälkeen

Valitse Kyllä, jos haluat poistaa valokuvat kameran muistikortilta automaattisesti, kun lataus on valmis (tiedostoja, jotka on merkitty siirrettäväksi ennen tämän vaihtoehdon valitsemista, ei poisteta). Poistaminen voi keskeytyä joidenkin kameratoimintojen aikana.

Lähetä tiedosto nimellä

Kun lataat NEF+JPEG-kuvia, valitse, ladataanko sekä NEF (RAW)- että JPEG-tiedostot vai vain JPEG-kopio.

Poistetaanko kaikki valinnat?

Valitse Kyllä, jos haluat poistaa siirtomerkinnät kaikista kuvista. Lähetyskuvakkeella varustettujen kuvien lataaminen lopetetaan välittömästi.

Mac osoite

Katso MAC-osoite.