Lisää tekijänoikeustietoja uusiin valokuviin niitä otettaessa. Tekijänoikeustietoja voi tarkastella NX Studion tiedot -välilehdellä.

  • Artist : Syötä valokuvaajan nimi kohdassa "Tekstisyöttö" kuvatulla tavalla ( 0 Tekstinsyöttö ). Valokuvaajien nimet voivat olla enintään 36 merkkiä pitkiä.
  • Tekijänoikeus : Syötä tekijänoikeuksien haltijan nimi kohdassa "Tekstisyöttö" kuvatulla tavalla ( 0 Tekstinsyöttö ). Tekijänoikeuksien haltijoiden nimet voivat olla enintään 54 merkkiä pitkiä.
  • Liitä tekijänoikeustiedot : Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat liittää tekijänoikeustiedot kaikkiin seuraaviin valokuviin. Korosta Liitä tekijänoikeustiedot ja ota se käyttöön tai poista se käytöstä 2 Kun olet valinnut haluamasi asetuksen, poistu J

Estä taiteilijoiden tai tekijänoikeuksien haltijoiden nimien luvaton käyttö varmistamalla, että Liitä tekijänoikeustiedot -vaihtoehtoa ei ole valittu ja että Artist- ja Copyright -kentät ovat tyhjiä, ennen kuin lainaat tai siirrät kameran toiselle henkilölle. Nikon ei ota vastuuta mistään vahingoista tai kiistoista, jotka johtuvat Tekijänoikeustiedot- vaihtoehdon käytöstä.