Nimeä kansiot uudelleen ja valitse kansio, johon seuraavat kuvat tallennetaan.

Kansio

Kansion numero

Kansion nimi

Nimeä uudelleen

Kansiot tunnistetaan 5-merkkisestä kansion nimestä, jota edeltää 3-numeroinen kansionumero, jonka kamera määrittää automaattisesti. Kansion oletusnimi on "NZ_50"; Jos haluat muuttaa uusille kansioille määritettyä nimeä, valitse Nimeä uudelleen . Haluttaessa oletusnimi voidaan palauttaa pitämällä O painiketta painettuna, kun näppäimistö on näytössä. Olemassa olevia kansioita ei voi nimetä uudelleen.

Tekstin syöttö

Näppäimistö tulee näkyviin, kun tekstiä tarvitaan. Napauta kirjaimia näytöllä tai käytä monivalitsinta korostaaksesi merkkejä ja paina J lisätäksesi ne kohdistimen nykyiseen kohtaan (huomaa, että jos syötät merkin, kun kenttä on täynnä, kentän viimeinen merkki poistetaan). Voit poistaa kohdistimen alta olevan merkin painamalla O painiketta. Siirrä kohdistin uuteen paikkaan napauttamalla näyttöä tai kiertämällä pääkomentokiekkoa. Viimeistele syöttäminen ja palaa edelliseen valikkoon napauttamalla X . Jos haluat poistua kirjoittamatta tekstiä loppuun, paina G .

Tekstin näyttöalue

Näppäimistöalue

Valitse kansio numeron mukaan

Voit valita kansioita numeron mukaan tai luoda uuden kansion nykyisellä kansion nimellä ja uudella kansion numerolla:

 1. Valitse Valitse kansio numeron mukaan .

  Korosta Valitse kansio numeron mukaan ja paina 2 .

 2. Valitse kansion numero.

  Paina 4 tai 2 korostaaksesi numeroita ja paina 1 tai 3 muuttaaksesi. Jos valitulla numerolla varustettu kansio on jo olemassa, yksi seuraavista kuvakkeista tulee näkyviin:

  • W : Kansio on tyhjä.
  • X : Kansio on osittain täynnä.
  • Y : Kansio sisältää 5000 kuvaa tai kuvan numerolla 9999. Tähän kansioon ei voi tallentaa enempää kuvia.
 3. Tallenna muutokset ja poistu.

  Lopeta J (jos haluat poistua muuttamatta tallennuskansiota, paina G painiketta). Jos määritetyn numeron omaavaa kansiota ei vielä ole, uusi kansio luodaan. Seuraavat valokuvat tallennetaan valittuun kansioon, ellei se ole jo täynnä.

Valitse kansio luettelosta

Voit valita olemassa olevien kansioiden luettelosta seuraavasti:

 1. Valitse Valitse kansio luettelosta .

  Korosta Valitse kansio luettelosta ja paina 2 .

 2. Korosta kansio.

  Korosta kansio painamalla 1 tai 3

 3. Valitse korostettu kansio.

  Paina J valitaksesi korostetun kansion ja palataksesi päävalikkoon. Seuraavat valokuvat tallennetaan valittuun kansioon.

Kansioiden ja tiedostojen numerot

Kun kansion numero on saavuttanut 999, uusia kansioita ei luoda (ja laukaisin poistetaan käytöstä), kun tiedostonumero saavuttaa 9999 tai kansiossa olevien tiedostojen määrä saavuttaa 5000 tai jos yrität tallentaa elokuvaa, kun kamera laskee, että enimmäispituiseen elokuvaan tarvittavien tiedostojen määrä johtaisi tiedoston luomiseen, jonka numero on suurempi kuin 9999 tai kansion, jossa on yli 5000 tiedostoa. Jos haluat jatkaa kuvaamista, luo kansio, jonka numero on pienempi kuin 999, tai yritä muuttaa asetuksia, jotka on valittu kohdassa Kuvakoko/kuvataajuus ja Elokuvan laatu .

Käynnistysaika

Kameran käynnistyminen saattaa vaatia lisäaikaa, jos muistikortti sisältää erittäin suuren määrän tiedostoja tai kansioita.