Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

ŠIS SERVISS VAR SATURĒT GOOGLE NODROŠINĀTUS TULKOJUMUS. GOOGLE NESNIEDZ NEKĀDAS TIEŠAS VAI NETIEŠAS GARANTIJAS SAISTĪBĀ AR TULKOJUMIEM, TOSTARP UZ JEBKĀDAS GARANTIJAS ATTIECĪBĀ UZ TULKOJUMU PAREIZĪBU, TICAMĪBU, KĀ ARĪ JEBKĀDAS NETIEŠAS GARANTIJAS ATTIECĪBĀ UZ PIEMĒROTĪBU PĀRDOŠANAI, PIEMĒROTĪBU KONKRĒTAM MĒRĶIM UN AUTORTIESĪBU IEVĒROŠANU.

Korporācijas Nikon (turpmāk „Nikon”) atsauces vadlīnijas jūsu ērtībai ir tulkotas, izmantojot tulkošanas programmatūru, ko darbina Google Translate. Ir pieliktas saprātīgas pūles, lai nodrošinātu pareizu tulkojumu, tomēr automatizētās tulkošanas sistēmas nav nedz perfektas, nedz arī paredzētas, lai ar tām aizstātu cilvēkus. Tulkojumi tiek piegādāti kā Nikon atsauces vadlīniju serviss, un tie tiek piegādāti „kā ir”. Netiek sniegtas kādas tiešas vai netiešas garantijas attiecībā uz jebkādu tulkojumu, kas veikti no angļu valodas jebkurā citā valodā, precizitāti, ticamību vai pareizību. Tulkošanas programmatūras ierobežojumu dēļ daļa satura (piemēram, attēli, video, Flash utt.) var nebūt pārtulkota precīzi un pareizi.

Oficiālais teksts ir atsauces vadlīniju angļu valodas versija. Jebkādas neatbilstības vai atšķirības nav saistošas, un tām nav juridiskas ietekmes attiecībā uz atbilstību paredzētajiem mērķiem vai to izpildi. Ja rodas jebkādi jautājumi saistībā ar tulkotajās atsauces vadlīnijā sniegtās informācijas pareizību, skatiet vadlīniju versiju angļu valodā, kas ir to oficiālā versija.

Connect to computer

G poga U F tīkla izvēlne

Izveidojiet savienojumu ar datoriem, izmantojot bezvadu lokālo tīklu.

Network settings

Pievienot kamera tīkla profilus. Šo vienumu var izmantot arī, lai izvēlētos no esošajiem tīkla profiliem.

Create profile

Izveidojiet jaunus tīkla profilus ( 0 Tiešs bezvadu savienojums ar datoru ( Wi-Fi piekļuves punkta režīms) , Savienojuma izveide ar esošu tīklu, izmantojot bezvadu lokālo tīklu ( Wi-Fi stacijas režīms) ).

  • Ja jau pastāv vairāki profili, varat nospiest J , lai izvēlētos profilu un izveidotu savienojumu ar atlasīto tīklu.
  • Lai rediģētu esošu profilu, iezīmējiet to un nospiediet 2 .
Opcija Apraksts
[ General ]
  • [ Profile name ]: Pārdēvēt profilu.
  • [ Password protection ]: Izvēlieties [ On ], lai pirms profila maiņas būtu jāievada parole. Lai mainītu paroli, iezīmējiet [ On ] un nospiediet 2 .
[ Wireless ]

Parādīt savienojuma iestatījumus savienojumam ar bezvadu tīkliem.

  • Wi-Fi stacijas režīms : pielāgojiet iestatījumus savienojumam ar tīklu, izmantojot maršrutētāju.

    • [ SSID ]: Ievadiet tīkla SSID .
    • [ Channel ]: Tiek atlasīts automātiski.
    • [ Authentication/encryption ]: Atlasiet bezvadu tīklā izmantoto šifrēšanas veidu.
    • [ Password ]: Ievadiet tīkla paroli.
  • Wi-Fi piekļuves punkta režīms : pielāgojiet iestatījumus tiešam bezvadu savienojumam ar kamera .

    • [ SSID ]: Izvēlieties kamera SSID .
    • [ Channel ]: Izvēlieties [ Auto ] vai [ Manual ].
    • [ Authentication/encryption ]: Atlasiet bezvadu tīklā izmantoto šifrēšanas veidu.
    • [ Password ]: Izvēlieties kamera paroli.
[ TCP/IP ]

Pielāgojiet TCP/IP iestatījumus Wi-Fi stacijas režīma tīkla profiliem. Nepieciešama IP adrese.

  • Ja [ Obtain automatically ] ir izvēlēta vērtība [ ON ], IP adrese un apakštīkla maska tiks iegūta, izmantojot DHCP serveri vai automātisko IP adresēšanu.
  • Izvēlieties [ OFF ], lai manuāli ievadītu IP adresi ([ Address ]) un apakštīkla masku ([ Mask ]).

Copy to/from card

Kopējiet izveidotos tīkla profilus atmiņas kartēs, lai tos kopīgotu ar citām kamerām.

Opcija Apraksts
[ Copy profile from card ]

Kopējiet profilus no atmiņas kartes saknes direktorijas uz kamera profilu sarakstu.

  • Atvērtos tīkla profilus nevar kopēt.
[ Copy profile to card ]

Kopējiet profilus no kamera uz atmiņas karti. Iezīmējiet profilu un nospiediet J , lai to kopētu uz atmiņas karti.

  • Ar paroli aizsargātus profilus nevar kopēt.

End current connection

Pārtrauciet savienojumu ar pašreizējo tīklu.

Connection type

Izvēlieties darbības režīmu, kas jāizmanto, kad kamera ir pievienota tīklam.

Opcija Apraksts
[ Picture transfer ] Augšupielādējiet fotoattēlus datorā, tiklīdz tie tiek uzņemti, vai augšupielādējiet esošos attēlus no kamera atmiņas kartes.
[ Camera control ] Izmantojiet NX Tether programmatūru, lai vadītu kamera un attālināti uzņemtu attēlus no datora.

Options

Pielāgojiet augšupielādes iestatījumus.

Auto upload

Atlasiet [ ON ], lai atzīmētu jaunus fotoattēlus augšupielādei, tiklīdz tie tiek uzņemti.

  • Augšupielāde sākas tikai pēc tam, kad fotoattēls ir ierakstīts atmiņas kartē. Pārliecinieties, vai kamera ir ievietota atmiņas karte.
  • Videoklipi netiek augšupielādēti automātiski. Tie ir jāaugšupielādē no atskaņošanas displeja ( 0 Attēlu atlasīšana augšupielādei ).

Delete after upload

Izvēlieties [ ON ], lai fotogrāfijas no kamera atmiņas kartes tiktu automātiski dzēstas pēc augšupielādes pabeigšanas.

  • Faili, kas pirms [ ON ] izvēles atzīmēti pārsūtīšanai, netiek dzēsti.
  • Dažu kamera darbību laikā dzēšana var tikt apturēta.

Upload RAW + JPEG as

Augšupielādējot RAW + JPEG attēlus, izvēlieties, vai augšupielādēt gan NEF ( RAW ), gan JPEG failus vai tikai NEF ( RAW ) vai JPEG kopiju.

Upload RAW + HEIF as

Augšupielādējot RAW + HEIF attēlus, izvēlieties, vai augšupielādēt gan NEF ( RAW ), gan HEIF failus vai tikai NEF ( RAW ) vai HEIF kopiju.

Upload RAW video as

Augšupielādējot video, kas uzņemti ar [ N-RAW 12-bit (NEV) ], kas izvēlēts video ierakstīšanas izvēlnē kā [ Video file type ], izvēlieties, vai augšupielādēt gan RAW , gan MP4 failus vai tikai MP4 kopiju.

Upload folder

Atzīmēt visus fotoattēlus atlasītajā mapē augšupielādei. Atzīmēšana tiks piemērota visiem fotoattēliem neatkarīgi no tā, vai tie iepriekš ir augšupielādēti.

  • Videoklipi netiks atzīmēti augšupielādei. Tie ir jāaugšupielādē no atskaņošanas displeja.

Deselect all?

Noņemt augšupielādes atzīmi no visiem attēliem. Attēlu augšupielāde ar ikonu “augšupielāde” tiks nekavējoties pārtraukta.