Google Translate
ŠIS SERVISS VAR SATURĒT GOOGLE NODROŠINĀTUS TULKOJUMUS. GOOGLE NESNIEDZ NEKĀDAS TIEŠAS VAI NETIEŠAS GARANTIJAS SAISTĪBĀ AR TULKOJUMIEM, TOSTARP UZ JEBKĀDAS GARANTIJAS ATTIECĪBĀ UZ TULKOJUMU PAREIZĪBU, TICAMĪBU, KĀ ARĪ JEBKĀDAS NETIEŠAS GARANTIJAS ATTIECĪBĀ UZ PIEMĒROTĪBU PĀRDOŠANAI, PIEMĒROTĪBU KONKRĒTAM MĒRĶIM UN AUTORTIESĪBU IEVĒROŠANU.
Korporācijas Nikon (turpmāk „Nikon”) atsauces vadlīnijas jūsu ērtībai ir tulkotas, izmantojot tulkošanas programmatūru, ko darbina Google Translate. Ir pieliktas saprātīgas pūles, lai nodrošinātu pareizu tulkojumu, tomēr automatizētās tulkošanas sistēmas nav nedz perfektas, nedz arī paredzētas, lai ar tām aizstātu cilvēkus. Tulkojumi tiek piegādāti kā Nikon atsauces vadlīniju serviss, un tie tiek piegādāti „kā ir”. Netiek sniegtas kādas tiešas vai netiešas garantijas attiecībā uz jebkādu tulkojumu, kas veikti no angļu valodas jebkurā citā valodā, precizitāti, ticamību vai pareizību. Tulkošanas programmatūras ierobežojumu dēļ daļa satura (piemēram, attēli, video, Flash utt.) var nebūt pārtulkota precīzi un pareizi.
Oficiālais teksts ir atsauces vadlīniju angļu valodas versija. Jebkādas neatbilstības vai atšķirības nav saistošas, un tām nav juridiskas ietekmes attiecībā uz atbilstību paredzētajiem mērķiem vai to izpildi. Ja rodas jebkādi jautājumi saistībā ar tulkotajās atsauces vadlīnijā sniegtās informācijas pareizību, skatiet vadlīniju versiju angļu valodā, kas ir to oficiālā versija.
Attēlu augšupielāde datorā
Ar kamera uzņemtos attēlus var atlasīt augšupielādei datorā atskaņošanas laikā. Tos var arī augšupielādēt automātiski, tiklīdz tie tiek uzņemti.
-
Pirms attēlu augšupielādes pievienojiet kamera galamērķim, izmantojot bezvadu lokālo tīklu ( 0 Datori: Savienojuma izveide, izmantojot bezvadu lokālo tīklu ). Pēc profila izveides pārliecinieties, vai profila nosaukums displejā [ Connect to computer ] ir norādīts zaļā krāsā.
-
Tīkla izvēlnē [ Connect to computer ] > [ Connection type ] atlasiet [ Picture transfer ].
Uzmanību: Wi-Fi piekļuves punkta režīms
Pirms savienojuma izveides atlasiet resursdatora profilu un iespējojiet kamera Wi-Fi .
Mērķa mapes augšupielādei datorā
-
Pēc noklusējuma attēli tiek augšupielādēti šādās mapēs:
- Windows : \Lietotāji\(lietotājvārds)\Attēli\ Wireless Transmitter Utility
- macOS : /Lietotāji/(lietotājvārds)/Attēli/ Wireless Transmitter Utility
- Mērķa mapi var izvēlēties, izmantojot Wireless Transmitter Utility .
-
Detalizētus norādījumus skatiet tiešsaistes palīdzībā.
Attēlu atlasīšana augšupielādei
-
Nospiediet kamera pogu K un atlasiet pilnkadra vai sīktēlu atskaņošanu.
-
Atlasiet attēlu un nospiediet pogu i .
-
Iezīmējiet [ Select for upload to computer ] vai [ Select for priority upload to computer ] un nospiediet J
- Izvēloties [ Select for upload to computer ], tiek parādīta balta augšupielādes ikona, un attēli tiks augšupielādēti norādītajā secībā. Attēli ar šo atzīmi tiks pievienoti augšupielādes rindas beigām un augšupielāde netiks sākta, kamēr nebūs augšupielādēti visi pārējie attēli.
- Izvēloties [ Select for priority upload to computer ], tiek parādīta balta ikona “prioritārai augšupielādei”, un prioritārai augšupielādei atlasītie attēli tiks augšupielādēti nekavējoties, pat ja augšupielādei atzīmētie attēli jau ir augšupielādes rindā.
- Augšupielāde sāksies, kad tiks izveidots savienojums.
- Atkārtojiet 2.–3. darbību, lai augšupielādētu papildu attēlus.
Augšupielādes atzīmes noņemšana
- Atkārtojiet 2.–3. darbību, lai noņemtu augšupielādes atzīmi no atlasītajiem attēliem.
- Lai noņemtu augšupielādes atzīmi no visiem attēliem, tīkla izvēlnē atlasiet [ Connect to computer ] un izvēlieties [ Options ] > [ Deselect all? ].
Attēlu filtrēšana augšupielādei
Atskaņošanas i izvēlnes vienumu [ Filtered playback ] var izmantot, lai parādītu tikai tos attēlus, kas atbilst izvēlētajiem kritērijiem ( 0 Filtrēta atskaņošana ). Pēc tam visus attēlus var atlasīt augšupielādei, i izvēlnē iezīmējot [ Select all for computer upload ] un nospiežot J
Fotoattēlu augšupielāde to uzņemšanas brīdī
Lai augšupielādētu jaunus fotoattēlus, tiklīdz tie tiek uzņemti, tīkla izvēlnē atlasiet [ Connect to computer ] un [ Options ] > [ Auto upload ] izvēlieties [ ON ].
- Augšupielāde sākas tikai pēc tam, kad fotoattēls ir ierakstīts atmiņas kartē. Pārliecinieties, vai kamera ir ievietota atmiņas karte.
- Videoklipi netiek augšupielādēti automātiski. Tie ir jāaugšupielādē manuāli no atskaņošanas displeja.
Augšupielādes ikona
Augšupielādes statusu norāda augšupielādes ikona.
- s (balts): Prioritāra augšupielāde
- Šī ikona parādās attēliem, kas atlasīti, izmantojot [ Select for priority upload to computer ]. Attēli, kas atzīmēti ar šo ikonu, tiks augšupielādēti pirms attēliem, kas atzīmēti ar W (“augšupielādēt”).
- W (balts): Augšupielādēt
- Šī ikona tiek parādīta attēliem ar šādu augšupielādes statusu. Attēli tiks nosūtīti tādā secībā, kādā tie tika uzņemti vai atlasīti augšupielādei.
- Atzīmēts automātiskai augšupielādei,
- Atlasīts ar [ Select for upload to computer ] vai
- Filtrēts ar opciju “atlasīt visu augšupielādei”.
- X (zaļš): Augšupielāde
- Notiek augšupielāde.
- Y (zils): Augšupielādēts
- Augšupielāde pabeigta.
Augšupielādes statusa displejs [ Connect to computer ]
Displejā [ Connect to computer ] tiek parādīts sekojošais:
- Statuss :
Savienojuma ar resursdatoru statuss. Kad savienojums ir izveidots, profila nosaukums tiek parādīts zaļā krāsā.
Failu pārsūtīšanas laikā statusa displejā tiek rādīts teksts “Notiek augšupielāde”, pirms kura ir nosūtāmā faila nosaukums. Šeit tiek parādītas arī kļūdas.
- Signāla stiprums : bezvadu signāla stiprums.
- Josla : Izveidojot bezvadu savienojumu Wi-Fi stacijas režīmā, tiek parādīta pievienotā SSID tīkla radiofrekvenču josla. Wi-Fi piekļuves punkta režīmā tiek parādīta kamera izvadītā radiofrekvenču josla.
- Attēli/atlikušie laiki : atlikušo attēlu skaits un to nosūtīšanai nepieciešamais laiks. Atlikušais laiks ir tikai aptuvens.
Bezvadu pārraide var tikt pārtraukta, ja signāls tiek pazaudēts. Attēlu augšupielādi ar augšupielādes atzīmi var atsākt, izslēdzot kamera un pēc tam atkal ieslēdzot to, kad signāls ir atjaunots.
Augšupielādes laikā neizņemiet un neievietojiet atmiņas karti.
Balss piezīmes tiks pievienotas, kad tiks pārsūtīti saistītie attēli. Tomēr tās nevar augšupielādēt atsevišķi.
Izslēdzot kamera , tā saglabā pārsūtīšanas atzīmi un atsāk augšupielādi, kad tā nākamreiz tiek ieslēgta.
