Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

ŠIS SERVISS VAR SATURĒT GOOGLE NODROŠINĀTUS TULKOJUMUS. GOOGLE NESNIEDZ NEKĀDAS TIEŠAS VAI NETIEŠAS GARANTIJAS SAISTĪBĀ AR TULKOJUMIEM, TOSTARP UZ JEBKĀDAS GARANTIJAS ATTIECĪBĀ UZ TULKOJUMU PAREIZĪBU, TICAMĪBU, KĀ ARĪ JEBKĀDAS NETIEŠAS GARANTIJAS ATTIECĪBĀ UZ PIEMĒROTĪBU PĀRDOŠANAI, PIEMĒROTĪBU KONKRĒTAM MĒRĶIM UN AUTORTIESĪBU IEVĒROŠANU.

Korporācijas Nikon (turpmāk „Nikon”) atsauces vadlīnijas jūsu ērtībai ir tulkotas, izmantojot tulkošanas programmatūru, ko darbina Google Translate. Ir pieliktas saprātīgas pūles, lai nodrošinātu pareizu tulkojumu, tomēr automatizētās tulkošanas sistēmas nav nedz perfektas, nedz arī paredzētas, lai ar tām aizstātu cilvēkus. Tulkojumi tiek piegādāti kā Nikon atsauces vadlīniju serviss, un tie tiek piegādāti „kā ir”. Netiek sniegtas kādas tiešas vai netiešas garantijas attiecībā uz jebkādu tulkojumu, kas veikti no angļu valodas jebkurā citā valodā, precizitāti, ticamību vai pareizību. Tulkošanas programmatūras ierobežojumu dēļ daļa satura (piemēram, attēli, video, Flash utt.) var nebūt pārtulkota precīzi un pareizi.

Oficiālais teksts ir atsauces vadlīniju angļu valodas versija. Jebkādas neatbilstības vai atšķirības nav saistošas, un tām nav juridiskas ietekmes attiecībā uz atbilstību paredzētajiem mērķiem vai to izpildi. Ja rodas jebkādi jautājumi saistībā ar tulkotajās atsauces vadlīnijā sniegtās informācijas pareizību, skatiet vadlīniju versiju angļu valodā, kas ir to oficiālā versija.

Connect to other cameras

G poga U F tīkla izvēlne

Izveidojiet savienojumu ar citām kamerām, lai sinhronizētu aizvaru vai pulksteni.

Synchronized release

Izvēlieties [ ON ], lai sinhronizētu slēdža atbrīvošana ar citu kameru aizvara atbrīvošanu tajā pašā tīklā.

Network settings

Pievienot kamera tīkla profilus. Šo vienumu var izmantot arī, lai izvēlētos no esošajiem tīkla profiliem.

Create profile

Izveidojiet jaunus tīkla profilus ( 0 Sinhronizēta izlaišana ).

  • Ja jau pastāv vairāki profili, varat nospiest J , lai izvēlētos profilu un izveidotu savienojumu ar atlasīto tīklu.
  • Lai rediģētu esošu profilu, iezīmējiet to un nospiediet 2 .
Opcija Apraksts
[ General ]
  • [ Profile name ]: Pārdēvēt profilu.
  • [ Password protection ]: Izvēlieties [ On ], lai pirms profila maiņas būtu jāievada parole. Lai mainītu paroli, iezīmējiet [ On ] un nospiediet 2 .
[ TCP/IP ]

Pielāgojiet TCP/IP iestatījumus. Nepieciešama IP adrese.

  • Ja [ Obtain automatically ] ir izvēlēta vērtība [ ON ], IP adrese un apakštīkla maska tiks iegūta, izmantojot DHCP serveri vai automātisko IP adresēšanu.
  • Izvēlieties [ OFF ], lai manuāli ievadītu IP adresi ([ Address ]) un apakštīkla masku ([ Mask ]).

Copy to/from card

Kopējiet izveidotos tīkla profilus atmiņas kartēs, lai tos kopīgotu ar citām kamerām.

Opcija Apraksts
[ Copy profile from card ]

Kopējiet profilus no atmiņas kartes saknes direktorijas uz kamera profilu sarakstu.

  • Atvērtos tīkla profilus nevar kopēt.
[ Copy profile to card ]

Kopējiet profilus no kamera uz atmiņas karti. Iezīmējiet profilu un nospiediet J , lai to kopētu uz atmiņas karti.

  • Ar paroli aizsargātus profilus nevar kopēt.

End current connection

Pārtrauciet savienojumu ar pašreizējo tīklu.

Master/remote

Izvēlieties katrai kamera lomu — “galvenā” vai “tālvadības”. Nospiežot galvenās kamera aizvara atbrīvošana pogu, tiek atbrīvoti visu attālināto kameru aizvari, kas atrodas vienā tīklā un vienā grupā.

Group settings

Kameras var grupēt sinhronizētai atbrīvošana , un katrai grupai var pievienot tālvadības kameras. Pārslēdzot grupas, tiek pārslēgtas arī tālvadības kamera , kuras kontrolē galvenā kamera.

  • Šis vienums ir pieejams tikai tad, ja [ Master/remote ] ir atlasīta opcija [ Master camera ].

New

Izveidojiet grupas iestatījumus.

  • Ja jau pastāv vairāki grupas iestatījumi, izmantojiet kursortaustiņu, lai izvēlētos grupu, un nospiediet J
  • Lai rediģētu esošu grupas iestatījumu, iezīmējiet to un nospiediet 2 .
Opcija Apraksts
[ Display name ] Ievadiet attālās kamera grupas parādāmo nosaukumu.
[ Group name ] Ievadiet sinhronizēto kameru grupas nosaukumu.
[ Remote camera list ] Skatiet attālinātās kamera statusu ( 0 Tālvadības kameras statusa skatīšana ).

Copy to/from card

Kopējiet grupas iestatījumus atmiņas kartēs, lai tos koplietotu ar citām kamerām.

Opcija Apraksts
[ Copy from card ] Pievienojiet kamera grupas iestatījumus no atmiņas kartes. Iezīmējiet grupu un nospiediet J , lai tos pievienotu kamera .
[ Copy to card ] Kopējiet grupas iestatījumus no kamera uz atmiņas karti. Iezīmējiet grupu un nospiediet 2 , lai parādītu galamērķu sarakstu. Atlasiet galamērķi un nospiediet J , lai kopētu grupas iestatījumus uz atmiņas karti.

Group name

Ievadiet attālināto kameru grupas nosaukumu. Attālināto kamera grupas nosaukuma saskaņošana ar to, kas iestatīts ar [ Group settings ] > [ Group name ] galvenajai kamera tajā pašā tīklā, ļauj galvenajai kamera atbrīvošana slēdžus attālinātajām kamerām tajā pašā grupā.

  • Šis vienums ir pieejams tikai tad, ja [ Master/remote ] iestatījumam ir atlasīta opcija [ Remote camera ].

Synchronize date and time

Iestatiet tālvadības kameru pulksteņus uz galvenās kamera ziņoto datumu un laiku ( 0 Kameru pulksteņu sinhronizācija ).

Overwrite copyright info

Atlasot šo opciju, autortiesību informācija visās pašlaik savienotajās attālajās kamerās tiek pārrakstīta ar autortiesību informāciju, kas saglabāta galvenajā kamera .