Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

ŠIS SERVISS VAR SATURĒT GOOGLE NODROŠINĀTUS TULKOJUMUS. GOOGLE NESNIEDZ NEKĀDAS TIEŠAS VAI NETIEŠAS GARANTIJAS SAISTĪBĀ AR TULKOJUMIEM, TOSTARP UZ JEBKĀDAS GARANTIJAS ATTIECĪBĀ UZ TULKOJUMU PAREIZĪBU, TICAMĪBU, KĀ ARĪ JEBKĀDAS NETIEŠAS GARANTIJAS ATTIECĪBĀ UZ PIEMĒROTĪBU PĀRDOŠANAI, PIEMĒROTĪBU KONKRĒTAM MĒRĶIM UN AUTORTIESĪBU IEVĒROŠANU.

Korporācijas Nikon (turpmāk „Nikon”) atsauces vadlīnijas jūsu ērtībai ir tulkotas, izmantojot tulkošanas programmatūru, ko darbina Google Translate. Ir pieliktas saprātīgas pūles, lai nodrošinātu pareizu tulkojumu, tomēr automatizētās tulkošanas sistēmas nav nedz perfektas, nedz arī paredzētas, lai ar tām aizstātu cilvēkus. Tulkojumi tiek piegādāti kā Nikon atsauces vadlīniju serviss, un tie tiek piegādāti „kā ir”. Netiek sniegtas kādas tiešas vai netiešas garantijas attiecībā uz jebkādu tulkojumu, kas veikti no angļu valodas jebkurā citā valodā, precizitāti, ticamību vai pareizību. Tulkošanas programmatūras ierobežojumu dēļ daļa satura (piemēram, attēli, video, Flash utt.) var nebūt pārtulkota precīzi un pareizi.

Oficiālais teksts ir atsauces vadlīniju angļu valodas versija. Jebkādas neatbilstības vai atšķirības nav saistošas, un tām nav juridiskas ietekmes attiecībā uz atbilstību paredzētajiem mērķiem vai to izpildi. Ja rodas jebkādi jautājumi saistībā ar tulkotajās atsauces vadlīnijā sniegtās informācijas pareizību, skatiet vadlīniju versiju angļu valodā, kas ir to oficiālā versija.

Attēlu augšupielāde FTP serverī

Ar kamera uzņemtos attēlus var atlasīt augšupielādei FTP serverī atskaņošanas laikā. Tos var arī automātiski augšupielādēt, tiklīdz tie tiek uzņemti.

Uzmanību: Wi-Fi piekļuves punkta režīms

Pirms savienojuma izveides atlasiet resursdatora profilu un iespējojiet kamera Wi-Fi .

Attēlu atlasīšana augšupielādei

  1. Nospiediet kamera pogu K un atlasiet pilnkadra vai sīktēlu atskaņošanu.

  2. Atlasiet attēlu un nospiediet pogu i .

  3. Iezīmējiet [ Select for upload (FTP) ] vai [ Select for priority upload (FTP) ] un nospiediet J

    • Izvēloties [ Select for upload (FTP) ], tiek parādīta balta “augšupielādes” ikona, un attēli tiks augšupielādēti norādītajā secībā. Attēli ar šo atzīmi tiks pievienoti augšupielādes rindas beigām un augšupielāde netiks sākta, kamēr nebūs augšupielādēti visi pārējie attēli.
    • Izvēloties [ Select for priority upload (FTP) ], tiek parādīta balta ikona “prioritāra augšupielāde”, un prioritārai augšupielādei atlasītie attēli tiks augšupielādēti nekavējoties, pat ja augšupielādei atzīmētie attēli jau ir augšupielādes rindā.
    • Augšupielāde sāksies, kad tiks izveidots savienojums.
    • Atkārtojiet 2.–3. darbību, lai augšupielādētu papildu attēlus.

Augšupielādes atzīmes noņemšana

  • Atkārtojiet 2.–3. darbību, lai noņemtu augšupielādes atzīmi no atlasītajiem attēliem.
  • Lai noņemtu augšupielādes atzīmi no visiem attēliem, tīkla izvēlnē atlasiet [ Connect to FTP server ] un izvēlieties [ Options ] > [ Deselect all? ].

Attēlu filtrēšana augšupielādei

Atskaņošanas i izvēlnes vienumu [ Filtered playback ] var izmantot, lai parādītu tikai tos attēlus, kas atbilst izvēlētajiem kritērijiem ( 0 Filtrēta atskaņošana ). Pēc tam visus attēlus var atlasīt augšupielādei, i izvēlnē iezīmējot [ Select all for upload (FTP) ] un nospiežot J

Fotoattēlu augšupielāde to uzņemšanas brīdī

Lai augšupielādētu jaunus fotoattēlus, tiklīdz tie tiek uzņemti, tīkla izvēlnē atlasiet [ Connect to FTP server ] un [ Options ] > [ Auto upload ] izvēlieties [ ON ].

  • Augšupielāde sākas tikai pēc tam, kad fotoattēls ir ierakstīts atmiņas kartē. Pārliecinieties, vai kamera ir ievietota atmiņas karte.
  • Videoklipi netiek augšupielādēti automātiski. Tie ir jāaugšupielādē manuāli no atskaņošanas displeja.

Augšupielādes ikona

Augšupielādes statusu norāda augšupielādes ikona.

s (balts): Prioritāra augšupielāde
Šī ikona parādās attēliem, kas atlasīti, izmantojot [ Select for priority upload (FTP) ]. Ar šo ikonu atzīmētie Attēli tiks augšupielādēti pirms attēliem, kas atzīmēti ar W (“augšupielādēt”).
W (balts): Augšupielādēt
Šī ikona tiek parādīta attēliem ar šādu augšupielādes statusu. Attēli tiks nosūtīti tādā secībā, kādā tie tika uzņemti vai atlasīti augšupielādei.
  • Atzīmēts automātiskai augšupielādei,
  • Atlasīts ar [ Select for upload (FTP) ] vai
  • Filtrēts ar opciju “atlasīt visu augšupielādei”.
X (zaļš): Augšupielāde
Notiek augšupielāde.
Y (zils): Augšupielādēts
Augšupielāde pabeigta.

Augšupielādes statusa displejs [ Connect to FTP server ]

Displejā [ Connect to FTP server ] tiek parādīts sekojošais:

  1. Statuss :

    Savienojuma ar resursdatoru statuss. Kad savienojums ir izveidots, profila nosaukums tiek parādīts zaļā krāsā.

    Failu pārsūtīšanas laikā statusa displejā tiek rādīts teksts “Notiek augšupielāde”, pirms kura ir nosūtāmā faila nosaukums. Šeit tiek parādītas arī kļūdas un kļūdu kodi ( 0 Kļūdu kodi, kas tiek parādīti, izveidojot savienojumu ar FTP izmantojot bezvadu lokālo tīklu ).

  2. Signāla stiprums : bezvadu signāla stiprums.
  3. Josla : Izveidojot bezvadu savienojumu Wi-Fi stacijas režīmā, tiek parādīta pievienotā SSID tīkla radiofrekvenču josla. Wi-Fi piekļuves punkta režīmā tiek parādīta kamera izvadītā radiofrekvenču josla.
  4. Attēli/atlikušie laiki : atlikušo attēlu skaits un to nosūtīšanai nepieciešamais laiks. Atlikušais laiks ir tikai aptuvens.

Signāla zudums

Bezvadu pārraide var tikt pārtraukta, ja signāls tiek pazaudēts. Attēlu augšupielādi ar augšupielādes atzīmi var atsākt, izslēdzot kamera un pēc tam atkal ieslēdzot to, kad signāls ir atjaunots.

Uzmanību: augšupielādes laikā

Augšupielādes laikā neizņemiet un neievietojiet atmiņas karti.

Balss piezīmes

Balss piezīmes tiks pievienotas, kad tiks pārsūtīti saistītie attēli. Tomēr tās nevar augšupielādēt atsevišķi.

Kameras izslēgšana

Izslēdzot kamera , tā saglabā pārsūtīšanas atzīmi un atsāk augšupielādi, kad tā nākamreiz tiek ieslēgta.

Uzmanību: aizsargātu attēlu augšupielāde, izmantojot FTP

FTP serverī esošās kopijas netiks aizsargātas, pat ja oriģināli būs. Atzīmes var pievienot, izmantojot vērtējumus ( 0 Attēlu vērtēšana ).