Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DEZE SERVICE KAN VERTALINGEN BEVATTEN DIE GEMAAKT ZIJN VIA GOOGLE. GOOGLE WIJST ALLE GARANTIES AF MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, UITDRUKKELIJK OF STILZWIJGEND, MET INBEGRIP VAN GARANTIES VOOR CORRECTHEID, BETROUWBAARHEID EN EVENTUELE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN VOOR HET NIET MAKEN VAN INBREUK OP RECHTEN VAN DERDEN.

De naslaggidsen van Nikon Corporation (hieronder, “Nikon”) zijn voor uw gemak vertaald met behulp van vertaalsoftware van Google Translate. Er zijn redelijke inspanningen gedaan om een correcte vertaling te leveren, maar geen enkele geautomatiseerde vertaling is perfect, noch bedoeld om menselijke vertalers te vervangen. Vertalingen worden als service aangeboden aan gebruikers van de naslaggidsenvan Nikon en worden “zoals ze zijn” geleverd. Er wordt geen enkele vorm van garantie, expliciet of impliciet, gegeven met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of juistheid van vertalingen gemaakt uit het Engels naar een andere taal. Sommige inhoud (zoals afbeeldingen, video's, Flash-video’s, enz.) wordt mogelijk niet exact vertaald vanwege de beperkingen van de vertaalsoftware.

De officiële tekst is de Engelse versie van de naslaggidsen. Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen wat betreft naleving of handhaving. Als er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde naslaggidsen, raadpleeg dan de Engelse versie van de gidsen, die de officiële versie is.

Verbinden met andere camera's

G -knop U F -netwerkmenu

Verbind met andere camera's voor synchronisatie van de sluitertijd of de klok.

Synchroon ontspannen

Selecteer [ ON ] om de ontspannen te synchroniseren met die van camera's op hetzelfde netwerk.

Netwerkinstellingen

camera toevoegen. Met dit item kunt u ook kiezen uit bestaande netwerkprofielen.

Profiel maken

Nieuwe netwerkprofielen aanmaken ( 0 gesynchroniseerde releases ).

  • Als er al meer dan één profiel bestaat, kunt u op J drukken om een profiel te kiezen en verbinding te maken met het geselecteerde netwerk.
  • Om een bestaand profiel te bewerken, selecteer het en druk op 2 .
Optie Beschrijving
[ Algemeen ]
  • [ Profielnaam ]: Hernoem het profiel.
  • [ Wachtwoordbeveiliging ]: Selecteer [ Aan ] om te vereisen dat er een wachtwoord wordt ingevoerd voordat het profiel kan worden gewijzigd. Om het wachtwoord te wijzigen, selecteer [ Aan ] en druk op 2 .
[ TCP/IP ]

Pas de TCP/IP instellingen aan. Een IP-adres is vereist.

  • Als [ ON ] is geselecteerd voor [ Verkrijg automatisch ], worden het IP-adres en het subnetmasker verkregen via een DHCP server of automatische IP-adressering.
  • Selecteer [ OFF ] om het IP-adres ([ Adres ]) en het subnetmasker ([ Masker ]) handmatig in te voeren.

Kopiëren naar/van kaart

Kopieer de aangemaakte netwerkprofielen naar geheugenkaarten om ze met andere camera's te delen.

Optie Beschrijving
[ Profiel kopiëren van kaart ]

Kopieer de profielen vanuit de hoofdmap van de geheugenkaart naar de lijst met camera .

  • Open netwerkprofielen kunnen niet worden gekopieerd.
[ Profiel kopiëren naar kaart ]

Kopieer profielen van de camera naar de geheugenkaart. Selecteer een profiel en druk op J om het naar de geheugenkaart te kopiëren.

  • Met een wachtwoord beveiligde profielen kunnen niet worden gekopieerd.

Huidige verbinding verbreken

Verbreek de verbinding met het huidige netwerk.

Hoofd/extern

Kies voor elke camera een rol uit 'master' en 'remote'. Door op de ontspannen van de camera te drukken, worden de sluiters van alle remote camera's die zich in hetzelfde netwerk en dezelfde groep bevinden, geactiveerd.

Groepsinstellingen

Camera's kunnen worden gegroepeerd voor gesynchroniseerde ontspannen en er kunnen externe camera's aan elke groep worden toegevoegd. Het wisselen van groepen verandert ook de externe camera 's die door de hoofdcamera worden aangestuurd.

  • Dit item is alleen beschikbaar wanneer [ Hoofdcamera ] is geselecteerd voor [ Hoofd/extern ].

Nieuw

Groepsinstellingen maken.

  • Als er al meer dan één groepsinstelling bestaat, gebruik dan de multi-selector om een groep te kiezen en druk op J
  • Om een bestaande groepsinstelling te bewerken, selecteer deze en druk op 2 .
Optie Beschrijving
[ Weergavenaam ] Voer de weergavenaam in voor de groep externe camera .
[ Groepsnaam ] Voer een groepsnaam in voor de gesynchroniseerde camera's.
[ Lijst met externe camera's ] Bekijk de status van de externe camera ( 0 Status van de externe camera bekijken ).

Kopiëren naar/van kaart

Kopieer groepsinstellingen naar geheugenkaarten om ze met andere camera's te delen.

Optie Beschrijving
[ Kopiëren van kaart ] Voeg groepsinstellingen vanaf de geheugenkaart toe aan de camera . Selecteer een groep en druk op J om deze aan de camera toe te voegen.
[ Kopiëren naar kaart ] Groepsinstellingen van de camera naar de geheugenkaart kopiëren. Selecteer een groep en druk op 2 om de lijst met bestemmingen weer te geven. Kies een bestemming en druk op J om de groepsinstellingen naar de geheugenkaart te kopiëren.

Groepsnaam

Voer een groepsnaam in voor de externe camera's. Door de groepsnaam van de externe camera te laten overeenkomen met de naam die is ingesteld via [ Groepsinstellingen ] > [ Groepsnaam ] voor de camera op hetzelfde netwerk, kan de camera de sluiters van de externe camera's in dezelfde groep ontspannen .

  • Dit item is alleen beschikbaar wanneer [ Externe camera ] is geselecteerd voor [ Hoofd/extern ].

Datum en tijd synchroniseren

Stel de klokken op de externe camera's in op de datum en tijd die door de camera worden gerapporteerd ( 0 Synchroniseren van cameraklokken ).

Copyrightinformatie overschrijven

Als u deze optie selecteert, worden de copyrightgegevens van alle aangesloten externe camera's overschreven met de copyrightgegevens die op de camera zijn opgeslagen.