Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Yhteyden muodostaminen

Kamera voidaan liittää tietokoneeseen tai FTP-palvelimeen millä tahansa alla olevista tavoista.

Tietokoneet: Liitäntä USB kautta

Asenna NX Studio -ohjelmisto tietokoneellesi ladataksesi kuvia USB kautta liitetyistä kameroista ( 0 Tietokoneet: Yhdistäminen USB kautta ).

  • Voit myös ohjata kameraa Camera Control Pro 2:lla (saatavana erikseen) tai ilmaisella NX Tether -ohjelmistolla.

Tietokoneet: Yhteys langattoman lähiverkon kautta

Yhdistä tietokoneisiin käyttämällä kameran sisäänrakennettua langatonta lähiverkkoa ( 0 Tietokoneet: Yhdistäminen langattoman lähiverkon kautta ).

  • Yhteyttä voidaan käyttää kuvien lataamiseen ( 0 Kuvien lataaminen ) tai kameran etäohjaukseen verkossa olevilta tietokoneilta, joissa on Camera Control Pro 2 (saatavilla erikseen) tai ilmainen NX Tether -ohjelmisto ( 0 Camera Control ).

Tietokoneet: Yhteys Ethernetin kautta

Yhdistä tietokoneisiin kolmannen osapuolen USB -Ethernet-sovittimella, joka on liitetty kameran C-tyypin USB dataliittimeen ( 0 Tietokoneet: Yhdistäminen Ethernetin kautta ).

  • Yhteyttä voidaan käyttää kuvien lataamiseen ( 0 Kuvien lataaminen ) tai kameran etäohjaukseen verkossa olevilta tietokoneilta, joissa on Camera Control Pro 2 (saatavilla erikseen) tai ilmainen NX Tether -ohjelmisto ( 0 Camera Control ).

FTP-palvelimet: Yhteys langattoman lähiverkon kautta

Muodosta yhteys FTP-palvelimiin käyttämällä kameran sisäänrakennettua langatonta lähiverkkoa ( 0 FTP-palvelimet: Yhteyden muodostaminen langattoman lähiverkon kautta ).

  • Yhteyttä voidaan käyttää kuvien lataamiseen FTP:n kautta ( 0 Kuvien lataaminen ).

FTP-palvelimet: Yhteys Ethernetin kautta

Yhdistä FTP-palvelimiin kolmannen osapuolen USB -Ethernet-sovittimen kautta, joka on liitetty kameran Type C USB dataliittimeen ( 0 FTP-palvelinta: Yhdistäminen Ethernetin kautta ).

  • Yhteyttä voidaan käyttää kuvien lataamiseen FTP:n kautta ( 0 Kuvien lataaminen ).