Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Peittokuva (Lisää)

Yhdistä kaksi olemassa olevaa valokuvaa yhdeksi kuvaksi, joka tallennetaan erilleen alkuperäisistä.

 1. Valitse i -valikosta [ Parantelu ], korosta sitten [ Peittokuva (lisää) ] ja paina 2 .

 2. Valitse kuvat.

  • Korosta kuvat monivalitsimella.
  • Voit tarkastella korostettua kuvaa koko näytöllä pitämällä X painiketta painettuna.
  • Valitse korostettu kuva painamalla W ( Q ) -painiketta. Valitut kuvat on merkitty rastilla ( ). Voit poistaa shekin ( ) ja poista nykyisen kuvan valinta, paina W ( Q ) -painiketta uudelleen.
  • Kuvia, joissa on eri kuva-alueita, ei voi valita.
  • Jatka painamalla J , kun toinen kuva on valittu.

 3. Säädä tasapainoa.

  Peittokuvaa voi esikatsella näytössä. Paina 1 tai 3 säätääksesi tasapainoa kahden kuvan välillä. Paina 1 tehdäksesi ensimmäisestä kuvasta näkyvämmän ja toista vähemmän, 3 saadaksesi päinvastaisen vaikutuksen.

 4. Tallenna peittokuva.

  Paina J tallentaaksesi peittokuvan.

Varoitukset: " Peittokuva (Lisää) "

 • Esikatselun värit ja kirkkaus voivat poiketa lopullisesta kuvasta.
 • Vain tällä kameralla luotuja kuvia voidaan valita. Muilla malleilla luotuja kuvia ei voi valita.
 • Peittokuva on samankokoinen kuin pienin kahdesta osakuvasta.
 • Peittokuvassa on samat valokuvatiedot (mukaan lukien kuvauspäivämäärä, mittaus, suljinnopeus, aukko, kuvaustila, valotuskorjaus, polttoväli ja kuvan suunta) sekä valkotasapainon ja Picture Control arvot kuin kahdesta valitusta kuvasta ensimmäisellä. Tekijänoikeustietoja ei kuitenkaan kopioida uuteen kuvaan. Kommenttia ei myöskään kopioida; sen sijaan kamerassa tällä hetkellä aktiivinen kommentti, jos sellainen on, liitetään.