Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

televisiot

  • Kun olet virittänyt television HDMI tulokanavalle, käynnistä kamera ja paina K painiketta nähdäksesi kuvat televisioruudulla.
  • Äänen toiston äänenvoimakkuutta voidaan säätää television säätimillä. Kameran säätimiä ei voi käyttää.
  • Jos kamera on yhdistetty älylaitteeseen, jossa on SnapBridge sovellus, laitteella voidaan ohjata toistoa etänä, kun kamera on kytkettynä televisioon. Katso lisätietoja SnapBridge online-ohjeesta.
  • Käytä HDMI 2.1 -yhteensopivaa HDMI tuloliitintä liittääksesi televisioihin, jotka tukevat 8K-tuloa.

Varoitus: Wi-Fi ja HDMI

Kamera joko pienentää ulostuloresoluutiota tai keskeyttää HDMI lähdön, jos se liitetään ulkoiseen laitteeseen Wi-Fi yhteyden kautta jollakin seuraavista vaihtoehdoista, jotka on valittu kuvakoon/kuvanopeuden osalta.

  • 4320/30p, 4320/25p tai 4320/24p
  • 2160/120p, 2160/100p, 2160/60p tai 2160/50p

Kamera myös vähentää ulostuloresoluutiota tai keskeyttää HDMI -lähdön, jos yhdistät ulkoiseen laitteeseen Wi-Fi-yhteyden kautta, kun jokin edellä olevista vaihtoehdoista on valittuna.

Wi-Fi ja HDMI : Videoiden katselu ja muokkaaminen

Yhdistäminen toiseen laitteeseen Wi-Fi yhteyden kautta katsellessasi tai editoidessasi videota HDMI kautta kytketyllä ulkoisella laitteella voi kyseisen videon kuvakoosta/kuvataajuudesta riippuen aiheuttaa toiston tai editoinnin päättymisen.