Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Salaman ohjaus

G -painike U C valokuvausvalikko

Säädä langattomien etäsalamalaitteiden tai kameran lisävarustekenkään asennettujen valinnaisten salamalaitteiden asetuksia.

  • Lisätietoja kameran lisävarustekenkään asennettujen valinnaisten salamalaitteiden asetusten säätämisestä on kohdassa "Kamerassa olevan salaman käyttäminen" ( 0 Kamerassa olevan salaman käyttäminen ).
  • Katso lisätietoja langattomien etäsalamalaitteiden asetusten säätämisestä kohdasta "Mikä on etäsalamavalokuvaus?" ( 0 Mikä on salama-etävalokuvaus? ).

Salaman ohjaustila

Valitse salaman ohjaustila ja salaman taso ja säädä muita asetuksia SB-5000-, SB-500-, SB-400- tai SB-300-salamayksiköille, jotka on asennettu kameran lisävarustekenkään.

  • Salaman ohjausnäytössä käytettävissä olevat vaihtoehdot vaihtelevat [ Salaman ohjaustila ] -asetuksen mukaan.
  • Muiden salamalaitteiden kuin SB-5000, SB-500, SB-400 ja SB-300 asetuksia voidaan säätää vain salamayksikön säätimillä.
  • Lisävarustekenkään asennetun SB-5000:n asetuksia voidaan säätää myös salamayksikön säätimillä.

Vaihtoehto Kuvaus
[ TTL ] Salaman tehoa säädetään automaattisesti kuvausolosuhteiden mukaan.
[ Automaattinen ulkoinen salama ] Salaman valo heijastuu kohteesta automaattiseen ulkoiseen salamatunnistimeen ja salaman teho säätyy automaattisesti.
[ Etäisyysprioriteettiopas ] Valitse etäisyys kohteeseen; salaman teho säätyy automaattisesti.
[ Manuaali ] Valitse salaman voimakkuus manuaalisesti.
[ Toistuva salama ] Salama välähtää toistuvasti, kun suljin on auki, mikä tuottaa monivalotusvaikutelman.

Langattomat salamavaihtoehdot

Säädä asetuksia useiden etäsalamalaitteiden samanaikaiseen langattomaan ohjaukseen. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, kun SB-5000- tai SB-500-salamayksikkö tai langaton WR-R11a- tai WR-R10-kaukosäädin on asennettu kameraan.

Vaihtoehto Kuvaus
Y [ Optinen AWL ] Etäsalamalaitteita ohjataan käyttämällä pääsalaman lähettämiä matalatehoisia salamavaloja ( 0 Optinen AWL ).
Z [ Radio AWL ] Etäsalamalaitteita ohjataan kameraan liitetyn WR-R11a/WR-R10:n radiosignaaleilla ( 0 Radio AWL ).
[ Pois ] Kaukosalamakuvaus pois käytöstä.

Flash-kaukosäädin

Valitse kaukosalaman ohjaustila. Salaman asetuksia voidaan säätää salaman ohjausnäytössä; käytettävissä olevat vaihtoehdot vaihtelevat [ Remote flash control ] -asetuksen mukaan.

Vaihtoehto Kuvaus
[ Ryhmän salama ] Valitse erillinen salaman ohjaustila jokaiselle etäsalamaryhmälle ( 0 Ryhmäsalama , Ryhmäsalama ).
[ Langaton nopea ohjaus ] Valitse tasapaino ryhmien A ja B välillä ja säädä ryhmän C lähtö manuaalisesti ( 0 Quick Wireless Control , Quick Wireless Control (vain SB‑5000) ).
[ Kaukotoisto ] Salamalaitteet välähtävät toistuvasti, kun suljin on auki, mikä tuottaa monivalotustehosteen ( 0 Kaukotoisto , Kaukotoisto (vain SB‑5000) ).

Radio Remote Flash Info

Tarkastele salamalaitteita, joita tällä hetkellä ohjataan radion AWL kautta.