Rețineți următoarele puncte atunci când înregistrați filme:

 • În funcție de viteza de scriere a cardului de memorie, fotografierea se poate termina înainte de lungimea maximă ( Dimensiunea cadrelor/Rata cadrelor și calitatea filmului ) este atinsă.

 • Rețineți că numărul de subiecți care pot fi detectați în AF cu detecție a feței scade în timpul înregistrării filmului.

 • 0 indică faptul că filmele nu pot fi înregistrate.

 • [ Măsurare spot ] nu este disponibilă în timpul înregistrării filmului.

 • Iluminarea blițului nu poate fi utilizată.

Înregistrare film: Mod de fotografiere
 • Dacă subiectul este supra- sau subexpus în modul P sau S , opriți vizualizarea live și reporniți vizualizarea live sau selectați modul A și reglați diafragma.

 • Următoarele setări de expunere pot fi ajustate în timpul filmării:

  Modul

  Deschidere

  Viteza obturatorului

  Sensibilitate ISO 2

  P , S 1

  3

  A

  4

  — 3

  M

  4

  4

  44

  Alte moduri de fotografiere

  1. Expunerea pentru modul S este echivalentă cu modul P .

  2. Indiferent de opțiunea aleasă pentru [ Setări sensibilitate ISO ] > [ Sensibilitate maximă ] sau pentru [ Sensibilitate ISO (mod M) ], limita superioară când este selectat [ Activat ] pentru [ VR electronic ] în meniul de filmare este ISO 51200.

  3. Limita superioară pentru sensibilitatea ISO poate fi selectată utilizând elementul [ Setări sensibilitate ISO ] > [ Sensibilitate maximă ] din meniul de filmare.

  4. Dacă este selectat [ Activat ] pentru [ Setări sensibilitate ISO ] > [ Control ISO automat (mod M) ] în meniul de filmare, limita superioară pentru sensibilitatea ISO poate fi selectată utilizând [ Sensibilitate maximă ].

Reglarea balansului de alb în timpul înregistrării filmului

Balanța de alb poate fi ajustată în timpul înregistrării filmului apăsând butonul Q / g ( U ) și rotind selectorul principal de comandă. Opțiunile pentru setarea selectată, dacă există, pot fi selectate ținând apăsat butonul Q / g ( U ) și rotind selectorul secundar de comandă ( Obținerea de culori naturale cu diferite surse de lumină (balans de alb) ).

Înregistrarea filmelor în modul M

În modul M, viteza obturatorului poate fi setată la valori între 1 / 25 s și 1 / 8000 s (cea mai mică viteză a obturatorului disponibilă variază în funcție de rata de cadre; Dimensiunea cadrelor/Rata cadrelor și calitatea filmului ).

Telecomenzi fără fir și cabluri pentru telecomandă

Dacă este selectat [ Înregistrare filme ] pentru Setarea personalizată g2 [ Comenzi personalizate ] > [ Buton de declanșare ], butoanele de declanșare de pe telecomenzile opționale fără fir și cablurile de la distanță pot fi apăsate până la jumătate pentru a începe vizualizarea live sau apăsate până la capăt. pentru a începe și a încheia înregistrarea filmului.

Utilizarea unui microfon extern

Microfonul stereo opțional ME-1 sau microfonul fără fir ME-W1 poate fi folosit pentru a înregistra sunet pentru filme.