WT-7

Când este atașat la cameră, transmițătorul wireless opțional WT-7 poate fi utilizat pentru a se conecta la computere, servere ftp sau alte dispozitive prin Ethernet sau rețele wireless.

Înainte de a utiliza WT-7

Înainte de a utiliza WT-7, confirmați că firmware-ul pentru cameră și WT-7 au fost actualizate la cele mai recente versiuni. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web Nikon pentru regiunea dvs.

Ce poate face WT-7 pentru tine

Folosind WT-7, puteți:

Încărcați fotografii și filme existente pe un server ftp sau pe computer

Nu numai că puteți copia imagini pe computere (mod transfer de imagini), le puteți încărca și pe serverele ftp (modul de încărcare ftp). Pozele pot fi încărcate pe măsură ce sunt făcute.

Controlați camera și faceți fotografii de la distanță de pe un computer

Instalarea Camera Control Pro 2 (disponibilă separat) pe un computer din rețea vă oferă control complet asupra setărilor camerei și vă permite să faceți fotografii de la distanță și să le salvați direct pe hard diskul computerului (modul de control al camerei).

Controlați camera și faceți fotografii de la distanță dintr-un browser web

Folosind un browser web, puteți controla camera de pe computere din rețea și dispozitive inteligente pentru control de la distanță care nu necesită aplicație dedicată sau software de computer (mod server http).

Conectarea utilizând WT-7

Conectați WT-7 folosind cablul USB furnizat cu camera.

Porniți transmițătorul și selectați [ Transmițător fără fir (WT-7) ] > [ Transmițător fără fir ] > [ Utilizare ] în meniul de configurare a camerei.

Elemente de meniu pentru WT-7

Toate elementele de meniu pentru WT-7 pot fi găsite în meniul de configurare sub [ Transmițător fără fir (WT-7) ]. Pentru mai multe informații, consultați manualul furnizat împreună cu WT-7.

Consultați manualul furnizat împreună cu WT-7 pentru mai multe informații.