Pentru a mări o imagine afișată în redare cadru întreg, apăsați butonul X ( T ) sau J sau dați pe afișaj două atingeri rapide.

Zoom de redare

La

Descriere

Măriți sau micșorați/vedeți alte zone ale imaginii

Apăsați X ( T ) sau utilizați gesturi de întindere pentru a mări până la maximum aproximativ 24× (imagini mari în format FX /36 × 24), 18× (imagini medii) sau 12× (imagini mici). Apăsați W ( Y ) sau utilizați gesturi de ciupire pentru a micșora. În timp ce fotografia este mărită, utilizați selectorul multiplu sau glisați degetul peste ecran pentru a vizualiza zonele de imagine care nu sunt vizibile pe monitor. Țineți apăsat selectorul multiplu pentru a derula rapid la alte zone ale cadrului. Fereastra de navigare este afișată când raportul de zoom este modificat; zona vizibilă în prezent pe monitor este indicată de margine galbenă. Bara de sub fereastra de navigare arată raportul de zoom, devenind verde la 1 : 1.

Decupați imaginea

Pentru a crea o imagine decupată în zona vizibilă în prezent pe monitor, apăsați i , evidențiați [ Decupare rapidă ] și apăsați J . Rețineți că [ Tăiere rapidă ] nu este disponibilă când este afișată histograma RGB ( Histograma RGB ).

Selectați fețele

Fețele detectate în timpul zoom-ului sunt indicate prin chenare albe în fereastra de navigare. Rotiți selectorul de subcomandă sau atingeți ghidul de pe ecran pentru a vedea alte fețe.

Vizualizați alte imagini

Rotiți selectorul principal de comandă sau atingeți pictogramele e sau f din partea de jos a afișajului pentru a vedea aceeași locație în alte fotografii la raportul de zoom actual. Mărirea redării este anulată când este afișat un film.

Schimbați starea de protecție

Apăsați Q / g ( U ) pentru a proteja sau a elimina protecția imaginilor ( Protejarea fotografiilor împotriva ștergerii ).

Reveniți la modul de fotografiere

Apăsați butonul de declanșare până la jumătate sau apăsați butonul K pentru a ieși în modul de fotografiere.

Afișează meniuri

Apăsați G pentru a vizualiza meniurile.