Apăsați butonul O ( Q ) pentru a șterge fotografia curentă sau utilizați elementul [ Ștergere ] din meniul de redare pentru a șterge mai multe fotografii selectate, toate fotografiile realizate la o dată selectată sau toate imaginile din folderul de redare curent (imaginile protejate nu pot fi sters). Fiți atenți când ștergeți imagini, deoarece imaginile nu pot fi recuperate odată șterse.

În timpul redării

Apăsați butonul O ( Q ) pentru a șterge fotografia curentă.

 1. Apăsați butonul O ( Q ).

  Va fi afișat un dialog de confirmare.

 2. Apăsați din nou butonul O ( Q

  Pentru a șterge fotografia, apăsați din nou butonul O ( Q Pentru a ieși fără a șterge imaginea, apăsați K .

Redare calendar

În timpul redării calendarului, puteți șterge toate fotografiile realizate la o dată selectată evidențiind data în lista de date și apăsând butonul O ( Q ).

Ștergerea copiilor

Dacă imaginea selectată în afișajul de redare când O ( Q ) a fost înregistrată cu două carduri de memorie introduse și [ Backup ] sau [ RAW Slot 1 - JPEG Slot 2 ] selectat pentru [ Rol jucat de card în Slot 2 ], vi se va solicita să alegeți dacă ștergeți ambele copii sau numai copia de pe card în slotul curent ( Ștergerea copiilor ).

Meniul Redare

Elementul [ Ștergere ] din meniul de redare conține următoarele opțiuni. Rețineți că, în funcție de numărul de imagini, poate fi nevoie de ceva timp pentru ștergere.

Opțiune

Descriere

Q

[ Selectat ]

Ștergeți fotografiile selectate.

i

[ Selectați data ]

Ștergeți toate fotografiile făcute la o dată selectată ( Selectați data ).

R

[ Toate ]

Ștergeți toate imaginile din folderul selectat în prezent pentru redare. Dacă sunt introduse două carduri, puteți selecta cardul de pe care vor fi șterse fotografiile.

Selectat

 1. Selectați imagini.

  • Utilizați selectorul multiplu pentru a evidenția o imagine și apăsați butonul W ( Y ) pentru a selecta sau a deselecta. Imaginile selectate sunt marcate cu o O (pentru a vizualiza imaginea evidențiată pe întreg ecranul, apăsați și mențineți apăsat butonul X / T ).

  • Repetați după cum doriți pentru a selecta imagini suplimentare.

 2. Apăsați J pentru a finaliza operația.

  Va fi afișat un dialog de confirmare; evidențiați [ Da ] și apăsați J

Selectați Data

 1. Selectați datele.

  Evidențiați o dată și apăsați 2 pentru a selecta toate fotografiile realizate la data evidențiată. Datele selectate sunt marcate cu o pictogramă M Repetați după cum doriți pentru a selecta date suplimentare; pentru a deselecta o dată, evidențiați-o și apăsați 2 .

 2. Ștergeți fotografiile făcute la datele selectate.

  Apăsați J Va fi afișat un dialog de confirmare; evidențiați [ Da ] și apăsați J

Toate

 1. Alegeți un slot.

  Apăsați 1 sau 3 pentru a evidenția slotul care conține cardul de memorie de pe care vor fi șterse imaginile și apăsați J .

 2. Ștergeți pozele.
  • Evidențiați [ Da ] și apăsați J pentru a șterge toate imaginile din folderul selectat curent pentru [ Dosar redare ] din meniul de redare.

  • Rețineți că, în funcție de numărul de imagini, poate fi nevoie de ceva timp pentru ștergere.