Urmați pașii de mai jos pentru a selecta imaginea curentă pentru încărcare pe un dispozitiv inteligent, computer sau server ftp.

 • Elementele de i folosite pentru a selecta imaginile pentru încărcare variază în funcție de tipul de dispozitiv conectat:

  • [ Selectați pentru a trimite/deselecta (dispozitiv inteligent) ]: Afișat când camera este conectată la un dispozitiv inteligent prin Bluetooth încorporat folosind elementul [ Conectare la dispozitiv inteligent ] din meniul de configurare ( Conectați-vă la dispozitivul inteligent ).

  • [ Selectați pentru a trimite/deselecta (PC) ]: Afișat când camera este conectată la un computer prin Wi-Fi încorporat folosind elementul [ Conectare la PC ] din meniul de configurare ( Conectați-vă la PC ).

  • [ Selectați pentru a trimite/deselecta (WT) ]: Afișat când camera este conectată la un computer sau la un server ftp printr-un transmițător fără fir WT-7 (disponibil separat) folosind elementul [ Transmițător fără fir (WT-7) ] din meniul de configurare ( Transmițător fără fir (WT-7) ).

 • Filmele nu pot fi selectate pentru încărcare când camera este conectată la un dispozitiv inteligent prin aplicația SnapBridge.

 • Dimensiunea maximă a fișierului pentru filmele încărcate prin alte mijloace este de 4 GB.

 1. Selectați o imagine.

  Afișați o imagine în redare cadru întreg sau zoom în redare sau selectați-o din lista de miniaturi.

 2. Alegeți [ Selectați pentru a trimite/deselectați ].

  Apăsați i pentru a afișa i , apoi evidențiați [ Select to send/deselect ] și apăsați J . Imaginile selectate pentru încărcare sunt indicate de o pictogramă W pentru a deselecta, repetați pașii 1 și 2.